Semnaturi de 1,8 milioane de euro pe an. Halep puncteaza pe toate planurile

Semnaturi de 1,8 milioane de euro pe an. Halep puncteaza pe toate planurile

In topul angajamenteleor de peste un milion de euro se mai afla doar trei fotbalisti, Chiriches (Tottenham- 1,2 milioane euro), Rat (PAOK Salonic - 1,1 milioane de euro) si Marica (Konyaspor - 1 milion de euro), dar nici ei nu-i pot face concurenta Simonei Halep.

acum 84 luni (17 Dec 2014)

Prestigiul Simonei a crescut treptat, la fel ca ascensiunea in clasamentul WTA, unde a urcat pana pe locul doi in lume, si odata cu el au venit si banii.

Primul este cel cu adidas, care ii aduce un milion de euro pe an, iar celelalte cu Dedeman si Vodafone, care-i platesc 500.000 de euro, respectiv 300.000 de euro, pentru ca se folosesc de imaginea sa. In total, Halep ia 1,8 milioane de euro pe an, mai mult decat orice alt sportiv roman. De altfel, Simona este acum cel mai important brand din sportul romanesc, iar pe piata de publicitate doar Cristi Chivu mai conteaza, fostul fotbalist semnand un parteneriat cu UPC, in virtutea caruia el si familia sa apar in mai multe reclame, pentru care primeste un milion de euro. Maria Sarapova, spre exemplu, incaseaza anual 20 de milioane de euro, mai mult decat dublul banilor care ii vin in urma rezultatelor din competitii. Aflata pe locul 3 in clasamentul WTA, Halep a luat in 2014 3,6 milioane de euro de pe urma concursurilor la care a participat. In urma sa, la mare distanta, se afla fotbalistul Mirel Radoi, care a avut un salariu de 2,5 milioane de euro, prin contractul cu Al Ahli, care tocmai la disponibilizat. In topul angajamenteleor de peste un milion de euro se mai afla doar trei fotbalisti, Chiriches (Tottenham- 1,2 milioane euro), Rat (PAOK Salonic - 1,1 milioane de euro) si Marica (Konyaspor - 1 milion de euro), dar nici ei nu-i pot face concurenta Simonei Halep.

Simona Halep va debuta in 2015, la Shenzhen, pe 4 ianuarie

46 de victorii au avut Simona Halep in 2014

VIDEO Finala Halep - Sarapova, meciul anului in turneele de Mare Slem. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro