Seminaristul care a cucerit juriul de la "Vocea Romaniei". Interpretarea de exceptie a piesei "It's a man's world"

Seminaristul care a cucerit juriul de la

Ionut Bigea a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei", show-ul de la Pro TV, in prima seara a auditiilor si a reusit sa intoarca toate scaunele juratilor. De doi ani preda canto micutilor de la scoala de canto "Soul music art" Barlad, asociatie coordonata de Dragos Gheorghiu, profesorul care e o adevarata pepiniera de talente.

acum 63 luni (18 Sep 2014)

Ionut Bigea a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei", show-ul de la Pro TV, in prima seara a auditiilor si a reusit sa intoarca toate scaunele juratilor. In ochii lui Moga am vazut o dorinta sincera de a ma avea in echipa lui. Promit sa fac o figura placuta si sa ii fac mandri pe toti cei care ma cunosc", a declarat Ionut Bigea.

Ionut face muzica de cand se stie. Este fiu si nepot de preot, a urmat cusrurile Scolii de Muzica si arte plastice "N. Tonitza" Barlad, Seminarul Husi si Scoala populara de arte din Iasi. De doi ani preda canto micutilor de la scoala de canto "Soul music art" Barlad, asociatie coordonata de Dragos Gheorghiu, profesorul care e o adevarata pepiniera de talente. In viata de zi cu zi este calm, linistit. Se adapteaza atat de bine pe melodiile pe care le interpreteaza incat reuseste sa creeze ceva unic, fara prea mult efort.

Tot Georghiu a descoperit-o si pe Rose-Marie Lanciu (12 ani), castigatoarea trofeului si al premiului de 20.000 de euro oferit de show-ul "Next star" de la Antena 1. In finala concursului a cantat tot "It's a man's world", piesa cantata de Ionut Bigea cu care a reusit sa se califice la "Vocea Romaniei". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro