Selfie "de razbunare" cu modele atragatoare: cum iti faci fostii iubiti sa crape de invidie

Selfie

Fie ca ai cont de Facebook, pe Snapchat sau pe Instagram, asta va insemna ca vei afla, din zecile de selfieuri postate si distribuite de persoanele din lista ta de prieteni, ca fosta iubita sau fostul iubit si-a gasit un alt partener, alaturi de care pozeaza in ipostaze fericite.

acum 78 luni (16 Feb 2016)

Popularitatea fotografiilor de tip selfie a transformat intr-o adevarata tortura incercarea de a uita o fosta iubire. Fie ca ai cont de Facebook, pe Snapchat sau pe Instagram, asta va insemna ca vei afla, din zecile de selfieuri postate si distribuite de persoanele din lista ta de prieteni, ca fosta iubita sau fostul iubit si-a gasit un alt partener, alaturi de care pozeaza in ipostaze fericite.

Acesta este si motivul pentru care site-ul de intalniri BeautifulPeople.com, dedicat persoanelor atragatoare, a lansat la inceputul lunii ianuarie un serviciu care ofera posibilitatea sa platesti ca sa faci un "selfie de razbunare" alaturi de unul dintre modelele sexy inscrise in baza de date a agentiei. Cele mai multe solicitari au venit din partea femeilor cu varsta intre 35 si 45 de ani, dar si de la barbatii de 45-55 de ani.

Unul dintre clienti este Greg Davidson, de 35 de ani, din Austin, SUA, care s-a despartit de iubita dupa doi ani. Asa ca a apelat la serviciile agentiei de dating si a facut mai multe selfie-uri alaturi de Joslyn Stabile, o tanara care a castigat si un concurs de frumusete la categoria costume de baie pe site-ul BeautifulPeople.com (foto jos).

FOTO thesun.co.uk

La scurt timp dupa ce a postat pozele pe Facebook, Greg a fost exclus de fosta iubita din lista de amici, semn ca imaginile nu i-au picat prea bine.

"Si mai interesant a fost ca am primit si doua mesaje private de la niste fete, in care ma felicitau ca am revenit printre barbatii disponibili, iar vineri o sa ies in oras cu una dintre ele", a explicat barbatul pentru publicatia britanica "The Sun".

Noul serviciu poate fi accesat si de cei care nu sunt membrii site-ului de dating, iar superbul model Zhibek Sarbasova (foto jos) este una dintre tinerele care poate fi solicitata pentru un "seflie de razbunare". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro