Selena Gomez, la un pas de moarte in urma unei complicatii dupa transplantul de rinichi: "Sunt foarte speriata"

Selena Gomez, la un pas de moarte in urma unei complicatii dupa transplantul de rinichi:

Asaltata cu intrebari despre disparitia ei de pe scena, Selena Gomez si-a socat anul trecut fanii cand a dezvaluit ca a trecut printr-un transplant de rinichi, in urma complicatiilor provocate de lupus, boala autoimuna de care sufera. Artista a postat pe Instagram o serie de fotografii, una din sala de operatie in care apare alaturi de prietena ei cea mai buna, actrita Francia Raisa (29 de ani), care i-a donat unul din rinichii sai, si alte doua in care isi arata operatia.

acum 9 luni (13 Mar 2018)

Intr-un interviu pentru publicatia W, Raisa, prietena artistei si cea care i-a donat un rinichi, a marturisit ca interventia medicala a fost la un pas sa devina fatala, potrivit The Independent. La cateva ore de la operatie m-am trezit si am vazut un mesaj de la ea in care mi-a scris: ", a povestit Raisa. Asaltata cu intrebari despre disparitia ei de pe scena, Selena Gomez si-a socat anul trecut fanii cand a dezvaluit ca a trecut printr-un transplant de rinichi, in urma complicatiilor provocate de lupus, boala autoimuna de care sufera. Artista a postat pe Instagram o serie de fotografii, una din sala de operatie in care apare alaturi de prietena ei cea mai buna, actrita Francia Raisa (29 de ani), care i-a donat unul din rinichii sai, si alte doua in care isi arata operatia. Am descoperit ca am nevoie de un transplant de rinichi. A fost ceea ce mi-a trebuit pentru starea mea de sanatate", scria Selena Gomez.

Selena si Francia Raisa au vorbit intr-un interviu pentru NBC News despre detaliile emotionante care au condus la procedura medicala.

"Ajunsesem in punctul in care era o chestiune de viata si de moarte. De cand a avut transplantul, Selena Gomez a lucrat la sezonul doi al serialului "13 Reasons Why" si la viitorul sau album. Artista a fost intotdeauna deschisa si a facut declaratii in repetate randuri despre suferintele prin care trece din cauza bolii pe care o are. De asemenea, in 2014, Selena a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca este nevoita sa faca o pauza in cariera pentru a se putea lupta cu boala. "Am descoperit ca anxietatea, atacurile de panica si depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boala care genereaza si asa destul de multe complicatii. Vreau sa fiu pro-activa si sa ma concentrez pe mentinerea starii de sanatate si a fericirii mele si am decis ca cea mai buna solutie pentru mine este sa iau o pauza in cariera", a spus Selena Gomez in acel moment. Selena Gomez, care a devenit celebra inca din adolescenta, cand a jucat in ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro