Selectionerul Frantei nu subestimeaza nationala Romaniei. Cine sunt cei cinci "tricolori" de care se teme Deschamps

Selectionerul Frantei nu subestimeaza nationala Romaniei. Cine sunt cei cinci

Faptul ca e primul meci, cel de deschidere, este un lucru important, dar nu trebuie sa facem un caz din asta. Nu trebuie sa aiba o influenta prea mare asupra jocului faptul ca este cel de deschidere.

acum 94 luni (10 Jun 2016)

Meciul de deschidere al Campionatului European are loc in aceasta seara la Saint-Denis. Partida Franta - Romania se va desfasura pe "Stade de France" de la ora 22.00 (in direct la Pro TV si Dolce Sport 1).

Inaintea meciului inaugural al turneului final din Hexagon, Didier Deschamps, selectionerul Frantei, a vorbit frumos despre nationala pregatita de Anghel Iordanescu si considera ca echipa Romaniei nu este una defensiva.

"Si pentru noi si pentru ei cel mai important lucru e sa marcam inca din primele minute. Romania nu este o echipa ultra-defensiva, are oameni foarte buni in atac, care te pot forta sa gresesti. Nu e o echipa care ramane in 16 metri cand are mingea.

Faptul ca e primul meci, cel de deschidere, este un lucru important, dar nu trebuie sa facem un caz din asta. Nu trebuie sa banalizam acest meci. Nu trebuie sa aiba o influenta prea mare asupra jocului faptul ca este cel de deschidere. Nu trebuie sa pierdem energie inainte de start, doar gandindu-ne la aceasta partida. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro