Selectia Nationala Eurovision 2017: Ovidiu Anton revine pe scena competitiei. Pana cand se mai fac inscrieri

Selectia Nationala Eurovision 2017: Ovidiu Anton revine pe scena competitiei. Pana cand se mai fac inscrieri

De ce nu a mai participat Ovidiu Anton la Eurovision Dupa ce Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a editiei din 2017, Ovidiu Anton, care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a spus ca u este interesat sa mai participe la competitia muzicala pentru nicio tara si ca se concentreaza pe proiectele pe care le are alaturi de trupa care ii poarta numele.

acum 77 luni (13 Jan 2017)

Ovidiu Anton, recital in semifinala competitiei

Ovidiu Anton, castigatorul Selectiei Nationale 2016, revine pe scena Eurovision Romania. Artistul va sustine un recital electrizant duminica, 26 februarie, in semifinala competitiei, unde va interpreta, alaturi de trupa ANTON, cele mai noi piese, dar si hitul care i-a adus trofeul Eurovision Romania 2016: "Moment of Silence".

"Ma bucur sa sustin acest recital in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania alaturi de noua mea trupa, ANTON", a declarat Ovidiu. "O fac in primul rand pentru fanii Eurovision care m-au sustinut si pentru toti romanii care au fost alaturi de mine.

De ce nu a mai participat Ovidiu Anton la Eurovision

Dupa ce Televiziunea Romana si European Broadcasting Union (EBU), organizatorul Eurovision, au ajuns la un acord prin care sa faca posibila difuzarea de catre postul public a editiei din 2017, Ovidiu Anton, care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a spus ca u este interesat sa mai participe la competitia muzicala pentru nicio tara si ca se concentreaza pe proiectele pe care le are alaturi de trupa care ii poarta numele.

"Nu sunt interesat sa mai particip la Eurovision, pentru ca s-a gresit foarte mult la adresa mea din toate partile si nu mai sunt dispus sa investesc in aceasta parte, nici timp, nici efort. Cand esti tratat asa cum am fost eu tratat, cel mai bine e sa iti vezi de drumul tau si sa nu te mai uiti inapoi. Nu mai sunt interesat nici de a participa pentru Romania, nici de a participa la Eurovision.

Amintim ca Ovidiu Anton, care a castigat Selectia Nationala cu piesa "Moment of Silence", a pierdut dreptul de a urca pe scena Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care Televiziunea Romana le are catre European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume si totodata organizatorul competitiei muzicale.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro