Seful TAROM, despre verificarile Corpului de Control: Nu voi demisiona. Am fost foarte eficient

Seful TAROM, despre verificarile Corpului de Control: Nu voi demisiona. Am fost foarte eficient

Premierul Mihai Tudose a cerut astazi Corpului sau de Control sa demareze verificari la TAROM si la CNI pentru a vedea care sunt cauzele care au dus la pierderile uriase ale companiei aeriene si la slaba activitate a companiei de investiti.

acum 80 luni (20 Aug 2017)

"Nu are cum sa scoata in evidenta deficiente in perioada mea.

"Voi pleca cand voi dori eu" El considera ca nu are motive de a-si da demisia pentru ca a fost eficient in activitatea sa. "Eu nu voi demisiona pentru ca nu am de ce. Voi pleca cand voi dori eu pentru ca am muncit acolo si nu mi-am batut joc. De ce sa-mi ceara cineva demisia? Poate pentru ca am deranjat niste grupuri de interese", a afirmat Davidoiu.

Acesta a precizat ca exista servicii de informatii care ar trebui sa stie ce companii externe doresc ca TAROM sa dispara.

"Uitati-va in jurul Romaniei, cate companii aeriene de stat mai sunt in picioare la ora asta? Poate ca sunt interesante sloturile companiei sau asset-urile (activele-n.r.), nu stiu. (...) Domnul ministru al Transporturilor stie de anul trecut, de cand era secretar de stat, noi nu suntem organ de control. Davidoiu a fost numit in functie de Consiliul de Administratie al TAROM in 2 februarie.

Premierul Mihai Tudose a cerut astazi Corpului sau de Control sa demareze verificari la TAROM si la CNI pentru a vedea care sunt cauzele care au dus la pierderile uriase ale companiei aeriene si la slaba activitate a companiei de investiti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro