Seful SRI si ambasadorul SUA discuta cu Dacian Ciolos la Guvern

Scopul vizitei pe care premierul Cioloş o va face in SUA şi al intalnirii cu vicepreşedintele american Joseph Biden este "evidenţierea succesului Parteneriatului Strategic cu SUA in domeniul securităţii, precum şi articularea unei dimensiuni economice de o ambiţie similară", informa Guvernul in urmă cu cateva zile.

acum 95 luni (19 May 2016)

Șeful SRI Eduard Helvig și ambasadorul SUA Hans Klemm se află, joi, la sediul Guvernului, unde discută cu premierul Dacian Cioloș despre vizita sa in SUA, dar și despre informările care vizează și produsele Hexi Pharma, informează Digi24..

Premierul Dacian Cioloş va face o vizită de lucru in Statele Unite ale Americii, in perioada 22-25 mai, in cadrul căreia va avea o intrevedere cu vicepreşedintele SUA, Joseph Biden.

Scopul vizitei pe care premierul Cioloş o va face in SUA şi al intalnirii cu vicepreşedintele american Joseph Biden este "evidenţierea succesului Parteneriatului Strategic cu SUA in domeniul securităţii, precum şi articularea unei dimensiuni economice de o ambiţie similară", informa Guvernul in urmă cu cateva zile. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro