Seful Politiei Gataia, retinut pentru ca A OMORAT un om in SECTIA DE POLITIE. Ancheta a durat UN AN

Seful Politiei Gataia, retinut pentru ca A OMORAT un om in SECTIA DE POLITIE. Ancheta a durat UN AN

aflata sub influenta alcoolului o lovitura de pumn in zona barbiei, lovitura in urma careia victima s-a dezechilibrat si a cazut apoi pe podea, iar in cadere s-a lovit cu capul de mobilierul din zona precum si de parchetul laminat de pe jos, suferind in acest mod un traumatism cranio-cerebral inchis soldat cu hemoragie cerebrala, leziuni traumatice ce au condus apoi in scurt timp la decesul acesteia", transmite prim-procurorul Ion Brasoveanu.

acum 90 luni (9 Dec 2015)

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, prin ordonanta retinerea suspectului Daniel Ion Disaga, seful Postului de politie al orasului timisean Gataia, sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Probele administrate in cauza in cursul urmaririi penale au relevat faptul ca "in data de 9 august 2014, in timp ce se afla in biroul de investigatii criminale din sediul Politiei orasului Gataia, Daniel - Ion Disaga, ofiter de politie in cadrul IPJ Timis, i-a aplicat victimei I. aflata sub influenta alcoolului o lovitura de pumn in zona barbiei, lovitura in urma careia victima s-a dezechilibrat si a cazut apoi pe podea, iar in cadere s-a lovit cu capul de mobilierul din zona precum si de parchetul laminat de pe jos, suferind in acest mod un traumatism cranio-cerebral inchis soldat cu hemoragie cerebrala, leziuni traumatice ce au condus apoi in scurt timp la decesul acesteia", transmite prim-procurorul Ion Brasoveanu.

Potrivit celor relatate in momentul incidentului, politistul ar fi apelat la o patrula mixta pentru a-l duce la sectie pe barbatul care, aflat intr-un autobuz care circula in localitate, facea scandal fiind beat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro