Seful Politiei Braila a renuntat la functie pentru a-si ingriji baietelul ramas fara mama in tragedia de la lacul Siutghiol

Seful Politiei Braila a renuntat la functie pentru a-si ingriji baietelul ramas fara mama in tragedia de la lacul Siutghiol

Dupa plecarea lui Vizitiu, conducerea Politiei Romane a emis o dispozitie, pe data de 11 februarie a.c., prin care atributiile de inspector sef al Politiei Braila au fost preluate de catre comisarul sef Valentin Condruz.

acum 112 luni (13 Feb 2015)

Tragedia s-a produs pe 15 decembrie 2014, cand un elicopter SMURD, cu patru persoane la bord, s-a prabusit in Lacul Siutghiol, de langa Constanta.

In urma prabusirii elicopterului, doi piloti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne si doua cadre medicale apartinand SMURD Constanta si-au pierdut viata.

Medicul Laura Vizireanu, de 39 de ani, a decedat din cauza traumatismelor suferite in urma prabusirii elicopterului.

Comisar sef Mircea Vizitiu are 39 de ani si a absolvit Academia de Politie in anul 1997. A activat in cadrul IPJ Braila pana in 2001, cand s-a transferat la IPJ Constanta deoarece sotia sa, medic de profesie, fusese repartizata acolo.

In octombrie 2012 a fost imputernicit prin ordin al Ministrului Administratiei sI Internelor, la conducerea IPJ Braila, asta dupa ce, luni de zile, functia de sef al institutiei fusese vacanta. sef Catalin Chivu a fost eliberat din functia de inspector sef, prin Ordin al ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas, ca urmare a unui control tematic desfasurat la sfarsitul anului 2010.

In data de 19 februarie 2014, la Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) s-a desfasurat concursul pentru ocuparea functiei de conducere a IPJ Braila.

Dupa plecarea lui Vizitiu, conducerea Politiei Romane a emis o dispozitie, pe data de 11 februarie a.c., prin care atributiile de inspector sef al Politiei Braila au fost preluate de catre comisarul sef Valentin Condruz. Salvatoarea de vieti care nu a putut fi salvata, condusa pe ultimul drum de sute de oameni ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro