Seful Medicinei Legale din Romania a murit de cancer. Ultimul caz al lui Dan Dermengiu: autopsia lui Dan Condrea

Seful Medicinei Legale din Romania a murit de cancer. Ultimul caz al lui Dan Dermengiu: autopsia lui Dan Condrea

Ultima autopsie la care a participat a fost cea a patronului de la Hexi Pharma Profesor renumit, dar si detinator al multora dintre secretele care s-au ascuns, ani la rand, in spatele zidurilor de la Institutul National de Medicina Legala (INML) "Mina Minovici", Dan Dermengiu s-a stins din viata la 59 de ani.

acum 95 luni (10 Jul 2016)

Directorul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" a incetat din viata. Ultima autopsie la care a participat a fost cea a patronului de la Hexi Pharma

Profesor renumit, dar si detinator al multora dintre secretele care s-au ascuns, ani la rand, in spatele zidurilor de la Institutul National de Medicina Legala (INML) "Mina Minovici", Dan Dermengiu s-a stins din viata la 59 de ani. Inima lui a incetat sa bata, in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 1.00, la Sectia ATI a Institutului Clinic Fundeni.

Ultima autopsie la care a participat Dan Dermengiu, in calitate de medic legist, este cea a lui Dan Condrea, decedat, in conditii suspecte, pe data de 22 mai. A doua zi, el a facut parte din echipa formata din zece specialisti in medicina legala care a analizat trupul neinsufletit al patronului Hexi Pharma. Surse din cadrul INML au dezvaluit, pentru EVZ, ca, desi era vizibil slabit, Dan Dermengiu si-a ascuns boala despre care stiau doar cei apropiati.

+ZIDUL dupa care isi executa Dan VOICULESCU pedeapsa de 10 ANI.

+Spagile luate de oficiali romani in SCANDALUL inchisorilor secrete ale ... Citeste intreg articolul pe evz.ro