Seful ISJ Braila, acuzat ca a batut un barbat, este actionar la firma care aduce cornurile elevilor in Galati

Seful ISJ Braila, acuzat ca a batut un barbat, este actionar la firma care aduce cornurile elevilor in Galati

Dan Mihai Gheorghita, proaspat numit in functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, a ajuns actionar la firma SC Alpiline SRL dupa ce Tribunalul Braila a admis divizarea partiala a societatii SC Risk Com SRL, firma surorii si a cumnatului lui Gheorghita, cunoscuta pentru faptul ca a castigat de mai multe ori licitatiile pentru programul "Cornul si laptele". Iata, de pilda, ce hotarau judecatorii in 2015 cu privire la activele societatii Alpiship SRL: "dobandirea de catre societatea Alpiship SRL a activelor imobilizate constand in echipamente tehnologice, aparate si instalatii de masura, control si reglare si mijloace de transport si preluarea in vederea stingerii a creantei chirografare detinute de catre Dan Mihai Gheorghita in valoare de 403.023 lei, iar celelalte elemente patrimoniale se vor prelua in procent de 10 % din elementele similare al SC Risk Com SRL".

acum 81 luni (15 Sep 2017)

Dan Mihai Gheorghita, proaspat numit in functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, a ajuns actionar la firma SC Alpiline SRL dupa ce Tribunalul Braila a admis divizarea partiala a societatii SC Risk Com SRL, firma surorii si a cumnatului lui Gheorghita, cunoscuta pentru faptul ca a castigat de mai multe ori licitatiile pentru programul "Cornul si laptele".

Iata, de pilda, ce hotarau judecatorii in 2015 cu privire la activele societatii Alpiship SRL: "dobandirea de catre societatea Alpiship SRL a activelor imobilizate constand in echipamente tehnologice, aparate si instalatii de masura, control si reglare si mijloace de transport si preluarea in vederea stingerii a creantei chirografare detinute de catre Dan Mihai Gheorghita in valoare de 403.023 lei, iar celelalte elemente patrimoniale se vor prelua in procent de 10 % din elementele similare al SC Risk Com SRL". Societatea a avut in 2016 o cifra de afaceri de 4,6 milioane de lei, cu un profit net de peste 600.000 de lei, si are 10 angajati, obiectul sau de activitate fiind fabricarea painii, a prajiturilor si a produselor de patiserie.

Profesorul Dan Mihai Gheorghita este cercetat in prezent pentru lovire si alte violente, dupa ce angajatii unui restaurant din Braila au reclamat o presupusa agresiune comisa de acesta la 112, iar la fata locului au fost facute constatari de catre un echipaj de Politie. Incidentul a fost confirmat oficial si de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila, care a precizat ca a deschis un dosar penal in urma declaratiilor victimei, agresorului si martorilor, precum si a procesului-verbal de constatare incheiat, in noaptea de 8 spre 9 septembrie 2017, pe terasa restaurantului Swing din Braila.

"In noaptea de 9 septembrie, la ora 1,00, am fost sesizati de o angajata unei terase din Braila despre faptul ca un barbat a provocat un conflict si refuza sa paraseasca localul. Colegii mei de la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro