Seful Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, Gheorghe Ivan, in urma perchezitiilor DNA: "Nu mi-au adus nicio acuzatie. Nu ma simt vinovat de nimic"

Seful Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, Gheorghe Ivan, in urma perchezitiilor DNA:

Frasinul SRL si Silvania International SRL, marii "jucatori" din prelucrarea lemnului perchezitionati de DNA Printre firmele perchezitionate se numara Frasinul SRL, administrata de omul de afaceri Traian Larionesi, dar si Silvania International, controlata de Emil Iugan, un alt jucator important de pe piata prelucrarii lemnului. Intrebat daca a fost cadorisit de catre omul de afaceri Traian Larionesi cu partide de vanatoare si cu arme de foc, cum se vehiculeaza, Gheorghe Ivan a declarat: "Eu nu am primit nicio arma de foc si nicio partida de vanatoare.

acum 60 luni (15 May 2015)

Joi, mai bine de 15 ore locuinta sefului Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, Gheorghe Ivan, a fost perchezitionata de catre procurorii DNA.

Alaturi de Gheorghe Ivan ar fi fost audiat si omul de afaceri Traian Larionesi, administratorul Frasinul SRL, firma ce desfasoara activitati in zona exploatarii forestiere, implicata si ea in acest scandal.

De asemenea, in vizorul procurorilor DNA a fost si fiul sefului Directiei Silvice, Ovidiu Ivan, caruia i-au fost verificate actele firmei SC Prosperity SRL, care are sediul chiar la vila din cartierul Unirea, unde cei doi locuiesc.

Frasinul SRL si Silvania International SRL, marii "jucatori" din prelucrarea lemnului perchezitionati de DNA

Printre firmele perchezitionate se numara Frasinul SRL, administrata de omul de afaceri Traian Larionesi, dar si Silvania International, controlata de Emil Iugan, un alt jucator important de pe piata prelucrarii lemnului.

Intr-un comunicat oficial, procurorii DNA spun ca efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

Contactat de Adevarul, Gheorghe Ivan a spus ca procurorii DNA nu i-au adus nicio acuzatie nici lui si nici fiului sau si ca nimeni din Directia Silvica nu a fost retinut sau acuzat de vreo fapta penala.

Eu nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine, spune Gheorghe Ivan

"Au fost perchezitii dupa cum ati vazut, au fost ridicate acte. Nu mi s-a adus nicio acuzatie, nimeni din Directie nu este acuzat de nimic, directorul economic doamna Lombrea a fost chemata la Bucuresti la audieri, dar cam atat. Daca ma vor chema la Bucuresti la audieri voi merge, pentru ca nu am nimic de ascuns.

Perchezitiile DNA nu au legatura cu raportul corpului de control al primului ministru

Desi in prima faza s-a speculat ca pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro