Seful Comisiei de control a SRI, despre proteste: Vi se pare ca nu exista o manipulare, in conditiile in care peste 85% din cei care sunt in piata nu au citit Ordonanta?

Președintele Comisiei de control a SRI, Adrian Țuțuianu, cosideră că protestele din ultimele nouă zile sunt manipulate. Dacă vrem să discutăm serios, că văd că dacă dau răspunsuri un pic mai oficiale nu le inţelegeţi foarte bine", a mai spus el, afirmand că are informațiile "din ce scrie presa".

acum 38 luni (9 Feb 2017)

Președintele Comisiei de control a SRI, Adrian Țuțuianu, cosideră că protestele din ultimele nouă zile sunt manipulate.

După audierile din Comisia pentru controlul SRI, Adrian Țuțuianu a fost intrebat sunt manipulate protestele, context in care a răspuns afirmativ. S-au discutat foarte multe lucruri in comisie, eu v-am oferit informaţia care poate fi adusă public", a spus șeful Comisiei pentru control a SRI, care a subliniat că este "o concluzie personală".

Ţuţuianu a precizat că, in cadrul dezbaterii s-a discutat şi despre protestele de la Palatul Cotroceni. "S-a discutat şi despre protestele de la Cotroceni, in contextul general al protestelor din ţară", a afirmat el. "Dumneavoastră vi se pare că nu există o manipulare in condiţiile in care peste 85% din cei care sunt in piaţă nu au citit Ordonanţa? Dacă vrem să discutăm serios, că văd că dacă dau răspunsuri un pic mai oficiale nu le inţelegeţi foarte bine", a mai spus el, afirmand că are informațiile "din ce scrie presa".

Ministrul de Interne și directorul Serviciului Roman de Informații, audiați in Comisia de control a SRI privind tentativa de deturnare a protestelor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro