Sefii PSD au avut petrecere in ziua cand se comemorau doi ani de la tragedia din Colectiv. Dragnea: Pentru socializare. Iordache: Asta este viata

Iordache, despre aniversarea lui Dragnea la doi ani dupa Colectiv: Asta este viata "Asta este viata", a spus Florin Iordache, sosind la reuniunea deputatilor PSD tinuta pentru a sarbatori cei 55 de ani impliniti sambata de Liviu Dragnea, raspunzand intrebarii unui jurnalist privind oportunitatea evenimentului in seara cand se comemoreaza doi ani de la Colectiv.

acum 65 luni (31 Oct 2017)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca intalnirea social democratilor la un club in Floreasca nu are loc in cinstea zilei lui de nastere, ci este una de socializare, informeaza Mediafax.

Dragnea a raspuns astfel la o intrebare legata de oportunitatea unei petreceri in ziua in care se implinesc doi ani de la tragedia din Colectiv.

Liderul PSD a precizat ca in sedinta coalitiei de luni seara a pus problema prelungirii termenului de acordare a ajutoarelor acordate victimelor din Colectiv. "Am discutat in coalitie, l-am rugat pe premier si el a fost de acord ca in perioada urmatoare sa adopte Ordonanta de Urgenta sa se prelungeasca termenele prin care bugetul de stat sa suporte cheltuielile pentru victimele de la Colectiv.

Iordache, despre aniversarea lui Dragnea la doi ani dupa Colectiv: Asta este viata

"Asta este viata", a spus Florin Iordache, sosind la reuniunea deputatilor PSD tinuta pentru a sarbatori cei 55 de ani impliniti sambata de Liviu Dragnea, raspunzand intrebarii unui jurnalist privind oportunitatea evenimentului in seara cand se comemoreaza doi ani de la Colectiv.

La intrebarea daca i se pare potrivita organizarea acestui eveniment in seara in care este comemorata tragedia de la Colectiv;

Dupa aparitia stirilor privind intalnirea deputatilor PSD, e grupul de Facebook "Coruptia ucide", a fost convocat un protest in fata clubului in care s-au aduat social-democratii.

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat luni dupa-amiaza, la Parlament, ca urmeaza o intalnire a alesilor sociali democrati prilejuita de ziua lui Liviu Dragnea.

"Suntem cu totii, membrii grupului PSD din Camera, invitati alaturi de domnul presedinte la o intalnire prilejuita de ziua domniei sale, fapt care ne da posiblitatea sa-i spunem direct «La Multi Ani!» daca prin alte mijloace am facut-o fiecare", a declarat presedintele Comisiei de Munca din Camera, deputatul PSD Adrian Solomon, inainte... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro