Sefii Patriarhiei Romane acuza un jurnalist Adevarul ca este invidios si "captiv unei mentalitati retrograde"

Sefii Patriarhiei Romane acuza un jurnalist Adevarul ca este invidios si

Redam, mai jos, integral, dreptul la replica trimis de Patriarhia Romana: Drept la replica al Patriarhiei Romane Mai puteti citi: Minunile Patriahului Daniel: fostul sau sofer de la Iasi a ajuns director la Trinitas TV FOTO Patriarhul Daniel deschide o noua cale: sfintirea cu trafaletul Radio Trinitas primeste 80.000 de lei de la Ministerul de Externe pentru promovarea romanilor din diaspora FOTO Patriarhul Daniel colaboreaza cu un condamnat din "lotul Fenechiu".

acum 72 luni (9 Oct 2014)

Articolul la care face referire dreptul la replica este publicat in editia din 9 octombrie a cotidianului "Adevarul" si intitulat "Minunile Patriahului Daniel: fostul sau sofer de la Iasi a ajuns director la Trinitas TV".

In cuprinsul textului, se face referire si la Ioan Turbatu, un alt om de incredere al Patriarhului Daniel, numit sef la achizitiile din proiectul construirii Catedralei Mantuirii Neamului, dar condamnat la inchisoare in "dosarul Transformatorul", alaturi de fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

Precizam ca, in decursul timpului, la documentarea fiecarui text referitor la Mitropolia Moldovei sau la Patriarhia Romana, reporterii Adevarul au insistat intotdeauna pentru obtinerea unui punct de vedere din partea institutiilor mai sus-mentionate. Redam, mai jos, integral, dreptul la replica trimis de Patriarhia Romana:

Drept la replica al Patriarhiei Romane

Mai puteti citi:

Minunile Patriahului Daniel: fostul sau sofer de la Iasi a ajuns director la Trinitas TV

FOTO Patriarhul Daniel deschide o noua cale: sfintirea cu trafaletul

Radio Trinitas primeste 80.000 de lei de la Ministerul de Externe pentru promovarea romanilor din diaspora

FOTO Patriarhul Daniel colaboreaza cu un condamnat din "lotul Fenechiu". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro