Sefa inovatiei de la Samsung, despre Galaxy S6 Edge: "Am decis ca piata vrea acest design"

Sefa inovatiei de la Samsung, despre Galaxy S6 Edge:

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au adus o serie de specificatii interesante, iar Edge-ul e primul telefon cu ecranul cu doua margini curbate. De la un S5 simplu la un S6 curajos Lysa Clavenna nu s-a clintit cand i-am zis ca Samsung Galaxy S5 a fost un telefon care parea desenat si construit de un comitet de cercetare, nu de o echipa de inovatie. Pe forumurile Samsung si pe Facebook, dupa evenimentul Unpacked de duminica trecuta, fanii Samsung au protestat fata de lipsa bateriei ce poate fi inlocuita si memoria fixa la 32, 64 si 128 de GB.

acum 68 luni (5 Mar 2015)

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au adus o serie de specificatii interesante, iar Edge-ul e primul telefon cu ecranul cu doua margini curbate. Una dintre aceste margini poate fi folosita pentru a vedea daca primim un apel de la un contact favorit sau pentru a primi notificari, atunci cand telefonul e inchis.

Fata de Samsung Galaxy Note 4 Edge, lansat la Berlin in septembrie, Samsung a simplificat lucrurile. De asemenea, si in interiorul sistemului de operare, telefonul nu mai are functii consacrate si complicate, care nu erau folosite de foarte multi oameni. Cu Lysa Clavenna am incercat sa aflu punctele de inovatie ale Samsung, dar si filosofia companiei sud-coreene pentru anul care urmeaza.

Despre Samsung Galaxy S6 si S6 Edge puteti afla detalii din acest articol.

De ce s-a intors Samsung catre ... Lysa Clavenna marturiseste ca pentru ei procesul de inovatie trece mereu prin consultarea oamenilor si prin analizarea dorintelor lor.

"Samsung S6 Edge e revolutionar prin designul sau, dar este si o minune tehnologica. Eu sunt incantata de o caracteristica de care piata avea nevoie", spune Clavenna.

"Oamenii au vrut sa-si diferentieze contactele favorite de restul. 76% cred ca e lipsit de bun simt sa intrerupi o conversatie cu un telefon primit. Am simtit ca e ceva acolo, in actiunea aceea, de intoarcere a telefonului", marturiseste Lysa, in timp ce imi ridica reportofonul, un iPhone 6 in cazul asta, si-l pune cu ecranul in jos pentru a demonstra ce vrea sa spuna.

Lysa marturiseste ca de fiecare data cand vede pe cineva intorcandu-si telefonul intr-o sedinta, realizeaza ca a reusit sa faca un lucru pozitiv intr-un telefon. Ca sa intelegi unele solutii integrate in telefoane, trebuie sa ai un anumit nivel de sofisticare. 40% din feature-uri si notificari au fost reduse in Galaxy S6 Samsung simplifica functiile

Dupa ce a lansat Sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro