Sefa DNA, prezenta la decernarea Premiilor Societatii Timisoara. "Secera si ciocanul" se acorda liderilor coalitiei de guvernare, Dragnea si Tariceanu

Sefa DNA, prezenta la decernarea Premiilor Societatii Timisoara.

La 28 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara continua sa premieze institutii si personalitati care si-au adus contributia la promovarea democratiei si a valorilor europene.

acum 43 luni (11 Jun 2018)

La 28 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara continua sa premieze institutii si personalitati care si-au adus contributia la promovarea democratiei si a valorilor europene. Societatea Timisoara isi reafirma astfel principiile si valorile in care a crezut si pentru care a luptat de la inceput.

Alexandra Indries, pe numele ei adevarat Gloria Lilin, fost detinut politic, scriitor, membru fondator al Societatii "Timisoara" si editorialist la ziarul "Timisoara", a murit in 1993.

Oscar Berger a fost regizor, redactor sef si director al ziarului "Timisoara", pana la moartea sa, in 2013.

Ion Monoran, poet, membru fondator al Societatii si ziarului "Timisoara" -la care a scris pana la moartea sa, in 1993-, a fost cel care, in 16 decembrie 1989, a oprit tramvaiele in Piata Maria din Timisoara, moment esential in declansarea Revolutiei. Premiul "Secera si ciocanul" se acorda liderilor coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Au confirmat, pana acum, participarea la festivitatea de decernare a premiilor Laura Codruta Kovesi -din partea DNA, Radu Vancu, Liviu Avram si Madalin Hodor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro