Sefa DNA: "In coruptia din sanatate sunt implicate si companii straine"

Sefa DNA:

"In coruptia din sistemul de sanatate sunt implicate si firme sau companii straine, de aceea pentru DNA constituie o prioritate tragerea la raspundere penala atat a persoanelor juridice romane, dar si straine, care se ocupa de comercializarea medicamentelor si echipamentelor medicale", a mai spus sefa DNA.

acum 80 luni (24 May 2016)

"Investigatiile actuale ale DNA in dosarele pe care acum le avem in lucru ne arata ca faptele de coruptie se manifesta prin aceleasi actiuni repetitive.

Este necesara o abordare strategica de prevenire a coruptiei, mai ales cand vorbim de domenii care afecteaza direct viata cetatenilor, asa cum este domeniul sanatatii’’, a spus sefa DNA, Laura Codruta Kovesi (foto), la dezbaterea "Coruptia in sistemul de sanatate - prevenire si investigare. "In coruptia din sistemul de sanatate sunt implicate si firme sau companii straine, de aceea pentru DNA constituie o prioritate tragerea la raspundere penala atat a persoanelor juridice romane, dar si straine, care se ocupa de comercializarea medicamentelor si echipamentelor medicale", a mai spus sefa DNA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro