Seenow e disponibil si pe Google Chromecast. Cum poti vedea filme si seriale pe un televizor traditional

Seenow e disponibil si pe Google Chromecast. Cum poti vedea filme si seriale pe un televizor traditional

Astfel, orice abonat de cablu TV din Romania care nu are acces la competiile nationale de fotbal sau la cea mai mare oferta de filme si seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast si oferta Seenow care incepe de la 2 euro/luna fara TVA", declara Catalin Clemente, Director de Marketing si Vanzari.

acum 111 luni (9 Dec 2014)

Chromecast este un dispozitiv de streaming video dezvoltat de Google care permite vizionarea continutului video din aplicatiile mobile direct pe televizor, indiferent daca acesta este sau nu un Smart TV. In felul acesta, experienta de consum video pe ecranul mare al televizorului este controlata foarte comod de pe telefon sau tableta. Utilizatorii Seenow pot urmari pe televizor, impreuna cu intreaga familie, meciurile din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, sute de filme, seriale si documentare HD sau canale TV si emisiuni inregistrate, chiar daca nu au un Smart TV.

"Ecranele Smart TV genereaza un volum de consum video semnificativ pentru Seenow, iar integrarea suportului pentru Chromecast in aplicatiile Seenow aduce acum vasta noastra oferta de continut de pe smartphone sau tableta direct pe televizor. Astfel, orice abonat de cablu TV din Romania care nu are acces la competiile nationale de fotbal sau la cea mai mare oferta de filme si seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast si oferta Seenow care incepe de la 2 euro/luna fara TVA", declara Catalin Clemente, Director de Marketing si Vanzari. Pentru a putea conecta device-ul mobil de pe care accesezi Seenow la un dispozitiv Chromecast, trebuie sa te afli in aceeasi retea wi-fi.

Seenow este disponibil in acest moment pe televizoarele inteligente Samsung, LG si Phillips Smart TV si va continua strategia de extindere a miijloacelor de vizionare pe ecranul televizorului si in perioada urmatoare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro