Sedinta PNL. Liberalii il cheama la raport pe ministrul Finantelor pentru a prezenta "executia bugetara dezastruoasa". "Se poate vedea parsivenia PSD"

Sedinta PNL. Liberalii il cheama la raport pe ministrul Finantelor pentru a prezenta

Cu toate acestea, la o luna de zile de la inceperea vacantei parlamentare, Guvernul emite OUG in domenii importante: domeniul pensiilor, domeniul indemnizatiilor pentru cresterea copilului, domeniul legat de transferul actiunilor de la Ministerul Economiei catre Primaria Capitalei.

acum 32 luni (7 Aug 2017)

UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta BPN: La ora actuala nu e convocata o sesiune extraordinara, ci doar BP-urile reunite. Decizia noastra e de a le transmite colegilor din BP sa participe la aceste sedinte si ia o pozitie in functie de ordinea de zi care va fi propusa. Sa avem propriile noastre solicitari fata de sesiunea extraordinara. Romania sa nu intre in procedura de deficit excesiv, bugetul sa fie echilibrat, sa nu fie sacrificate investitiile publice. Motivul real e incapacitatea Guvernului de a asigura toate vaccinele necesar epentru a asigura vaccinarea tuturor persoanelor. Cu toate acestea, la o luna de zile de la inceperea vacantei parlamentare, Guvernul emite OUG in domenii importante: domeniul pensiilor, domeniul indemnizatiilor pentru cresterea copilului, domeniul legat de transferul actiunilor de la Ministerul Economiei catre Primaria Capitalei. Totul e o improvizatie marca PSD, care nu face decat sa carpeasca, pe ici, pe colo, unde apar probleme.

O alta tema abordata a fost plafonarea indemnizatiilor pentru cei care isi cresc copiii. PNL a votat pentru eliminarea plafonului pentru indemnizatia de crestere a copilului. Cei care sustineau eliminarea plafonului sunt cei care azi produc acest plafon. Afecteaza grav perspectivele de cariera, dorinta legitima a celor merituosi de a-si construi o cariera si de a-si creste copiii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro