Sedinta de urgenta la PSD dupa mesajul Departamentului de Stat

Sedinta de urgenta la PSD dupa mesajul Departamentului de Stat

Departamentul de Stat al SUA isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care ar putea submina lupta anticoruptie si ar putea afecta independenta sistemului judiciar si indeamna Parlamentul sa respinga propunerile care slabesc statul de drept.

acum 41 luni (28 Nov 2017)

UPDATE Serban Nicolae, senator PSD: "Este un comunicat extrem de bizar, care incalca toate uzantele diplomatice dintre state. Nu are niciun fel de utilitate de interes public, este ilogic sub aspectul constructiei, este incoerent si profund ofensator pentru Romania. Faptul ca Departamentul de Stat isi permite sa ceara ceva, orice, Romaniei, este ofensator. Nu cred ca este vreun roman intreg la cap care sa spuna ca e incantat de americani dupa acest comunicat. Mai intai s-a pronuntat Klemm, apoi Cabinetul purtatorului de cuvant al Departamentului de Stat al SUA.

Departamentul de Stat al SUA isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care ar putea submina lupta anticoruptie si ar putea afecta independenta sistemului judiciar si indeamna Parlamentul sa respinga propunerile care slabesc statul de drept. "Departamentul de Stat se exprima cum si cat i se permite", a mai spus Toader. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro