Sedinta de URGENTA a Coalitiei s-a terminat. Ce s-a hotarat in privinta lui Ponta

PSD va găsi calea pentru a-l susţine pe Victor Ponta la Guvern şi care este calea de urmat pentru a avea rezultate bune la alegerile de la anul, chiar să le caştige. Intrebat de ziarişti dacă, in cadrul şedinţei, Victor Ponta şi-a manifestat intenţia de a demisiona de la şefia guvernului, el a precizat: "Sub nicio formă". Ce acuzaţii i-a adus unui jurnalist de la TVR *** Coaliţia de guvernare s-a intrunit de urgenţă, marţi, la ora 14:00, la sediul PSD din şoseaua Kiseleff. CITEŞTE ŞI Mișcare disperată a lui Ponta: Se retrage de la șefia PSD ştire in curs de actualizare

acum 89 luni (13 Jul 2015)

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea: Mă interesează ca Ponta să fie găsit nevinovat. Ce spune despre un nou Congres

CITEŞTE ŞI Guvernul a amanat decizia privind salariile demnitarilor. Care este noul termen pentru aplicarea ordonanţei

UPDATE 16:29 Liviu Dragnea, coordonator politic PSD: Lucrurile s-au calmat in Coaliţie şi treaba merge mai departe. CEx-ul va stabli calea de urmat. Rovana Plumb a avut o delegare corectă de atribuţii. PSD va găsi calea pentru a-l susţine pe Victor Ponta la Guvern şi care este calea de urmat pentru a avea rezultate bune la alegerile de la anul, chiar să le caştige.

Liviu Dragnea nu a răspuns la intrebarea despre statutul PSD care nu se aplică pentru Victor Ponta. Primul obiectiv este adoptarea Codului Fiscal de către preşedintele Klaus Iohannis şi apoi Legea salarizării. Referitor la intenţia sindicatelor care vor să depună o plangere penală pe acestă lege pe numele lui Gabriel Oprea şi al meu, vom vedea cum stă treabă. Da, se amană cu o săptămană discuţia cu privire la ordonanţa de urgenţă prinvind salarizarea demnitarilor.

UPDATE 16:03 Victor Ponta, membru PSD: Am stabilit la Coaliţie ce vom face la Guvern de acum incolo. Da-ţi-mi voie să mă obişnuiesc cu noua mea calitate de membru, ca Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Voi colabora in continuare cu Klaus Iohannis, chiar vineri i-am retrimis o revenire cu privire la ministrul Transporturilor.

UPDATE 15:33 Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE: Toată lumea şi-a luat angajamentul să conlucreze astfel incat să se pună in aplicare promisiunile USL din campanie electorală astfel incat să putem guverna pana la algerile din 2016. Ori o sesiune extrodinară de urgenţă sau la toamnă.

UPDATE 15:09 Şedinţă de URGENŢĂ a Coaliţiei s-a terminat. Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a declarat că "actuala formulă de guvernare va continua şi că nu se pune problema ca Victor Ponta să de... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro