Sedinta CSAT convocata pentru marti. Care sunt principalele teme de analiza

Alte subiecte care vor fi abordate se refera la regulamentul de organizare si functionare a Centrului de Coordonare Operativa Antiterorista si Carta alba a apararii, implementarea Strategiei Globale a UE (dimensiunea securitate si aparare), fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2018, planul de inzestrare a Armatei Romaniei 2017-2026 si evolutiile recente ale fenomenului migratiei si principalele masuri implementate la nivel national.

acum 35 luni (1 Jul 2017)

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, va avea loc marti, pe ordinea de zi fiind incluse, printre altele, analiza activitatii Serviciului Roman de Informatii in 2016, informeaza Administratia Prezidentiala.

Alte subiecte care vor fi abordate se refera la regulamentul de organizare si functionare a Centrului de Coordonare Operativa Antiterorista si Carta alba a apararii, implementarea Strategiei Globale a UE (dimensiunea securitate si aparare), fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2018, planul de inzestrare a Armatei Romaniei 2017-2026 si evolutiile recente ale fenomenului migratiei si principalele masuri implementate la nivel national. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro