Secretul unui kebab sanatos, importat de un roman de la un turc: "Nu are maioneza si cartofi prajiti"

Secretul unui kebab sanatos, importat de un roman de la un turc:

"O shaorma cu de toate" a intrat in vocabularul urban datorita preferintei romanilor de a se infrupta din mancarea care contine carne, cartofi prajiti, sos de maioneza si legume, in special varza.

acum 64 luni (25 May 2016)

"O shaorma cu de toate" a intrat in vocabularul urban datorita preferintei romanilor de a se infrupta din mancarea care contine carne, cartofi prajiti, sos de maioneza si legume, in special varza. Mizand pe tendinta oamenilor de a cauta sa manance sanatos, Benu Marinescu, un tanar de 24 de ani din Lugoj, si-a deschis o mica afacere prin care livreaza la domiciliu shaorma si kebab. Marea diferenta dintre shaorma pe care o produce Benu si shaorma clasica este aceea ca retetele sale, procurate de la un turc din Germania, nu contin maioneza si cartofi prajiti in combinatie cu carne.

"Pentru o shaorma sau un kebab sanatoase, in primul rand nu se foloseste sos de maioneza. De asemenea, folosesc o varietate de legume (varza alba, varza rosie, morcovi) care in combinatie cu carnea nu te fac sa te simti umflat.

Daniel Zah, un tanar profesor din Timisoara, este dovada vie a efectelor devastatoare pe care le are mancarea de tip fast-food asupra organismului. Intr-un interviu pentru "Adevarul", Daniel Zah a povestit cum a ajuns sa cantareasca la putin peste 20 de ani 150 de kilograme mancand in special de la fast-food. Dupa ce a ajuns la 150 de kilograme, Daniel Zah a slabit 65 de kg fara vreo reteta minune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro