Secretul SUPREM a fost AFLAT! Cum poti sa PRINZI toti POKEMONII. Informatii PRETIOASE

Secretul SUPREM a fost AFLAT! Cum poti sa PRINZI toti POKEMONII. Informatii PRETIOASE

Daca vrei sa devii un maestru Pokemon Go, trebuie sa inveti de la un maestru Pokemon Go. Iata sfaturile tanarului care a reusit sa prinda pokemonii: cumpara-ti o pereche de adidasi care sa te tina, mersul pentru prinsul pokemonilor trebuie facut in linie dreapta, trebuie sa-ti indrepti atentia catre animalutele virtuale care chiar conteaza (precum Pidgey si Weedle) pentru a avansa rapid in joc, cheltuie bani reali pe "intubatoare de oua" si munceste cu alti oameni.

acum 64 luni (23 Jul 2016)

Daca vrei sa devii un maestru Pokemon Go, trebuie sa inveti de la un maestru Pokemon Go. Joi, un tanar din Brooklyn, New York, a reusit sa adune in colectia sa toti cei 142 de pokemoni disponibili in Statele Unite.

Potrivit Independent, tanarul a avut nevoie de multa munca pentru a prinde pokemonii. La un moment dat, el chiar a chemat un taxi Uber pentru a-l plimba in cerc, pentru a prinde, bineinteles, pokemonii de care avea nevoie.

Iata sfaturile tanarului care a reusit sa prinda pokemonii: cumpara-ti o pereche de adidasi care sa te tina, mersul pentru prinsul pokemonilor trebuie facut in linie dreapta, trebuie sa-ti indrepti atentia catre animalutele virtuale care chiar conteaza (precum Pidgey si Weedle) pentru a avansa rapid in joc, cheltuie bani reali pe "intubatoare de oua" si munceste cu alti oameni.

"Nu sunt multe activitati sociale de facut in joc, dar este un joc foarte social. Daca nu stii unde sa gasesti un pokemon anume, intreaba-ti antrenorii!

+Plan "dejucat" de DNA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro