Secretul pentru descoperirea dragostei adevarate: sfatul care ne impiedica sa ne gasim perechea

Secretul pentru descoperirea dragostei adevarate: sfatul care ne impiedica sa ne gasim perechea

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Tubingen, Germania, sustin ca persoanele ale caror emotii pot fi "citite" cu usurinta sunt in general mai atragatoare si astfel au mai multe sanse de a gasi dragostea adevarata. Un sfat care nu trebuie urmat Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, expertii pe probleme de cuplu care sfatuiesc oamenii sa fie inabordabili atunci cand isi doresc sa obtina o intalnire nu se afla pe calea cea buna, pentru ca secretul consta in a fi cat mai deschis si mai sincer cu putinta cu privire la sentimentele pe care le aveti.

acum 104 luni (6 Apr 2016)

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Tubingen, Germania, sustin ca persoanele ale caror emotii pot fi "citite" cu usurinta sunt in general mai atragatoare si astfel au mai multe sanse de a gasi dragostea adevarata. Un sfat care nu trebuie urmat

Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, expertii pe probleme de cuplu care sfatuiesc oamenii sa fie inabordabili atunci cand isi doresc sa obtina o intalnire nu se afla pe calea cea buna, pentru ca secretul consta in a fi cat mai deschis si mai sincer cu putinta cu privire la sentimentele pe care le aveti.

Cercetatorii germani au ajuns la aceasta concluzie prin chestionarea voluntarilor referitor la fotografiile a sase femei, legat de cat de atragatoare le-au gasit pe acestea dupa ce le-au vazut. Participantilor la studiu li s-au aratat apoi filmulete cu femeile respective in care acestea disimulau frica sau tristetea si li s-a cerut sa isi exprime opinia cu privire la femeile respective, daca li s-au parut speriate sau nefericite. Acestia au fost, de asemenea, intrebati cat de siguri erau de raspunsurile lor. Iar la final, voluntarii au fost intrebati din nou cat de atragatoare li s-au parut diverse femei, daca le-ar placea sa se intalneasca cu ele si daca ar fi intelegatori si buni ascultatori.

Gradul de atractivitate a fost masurat si prin expunerea unor fotografii de mici dimensiuni ale femeilor pe ecranul unui computer si prin solicitarea voluntarilor sa mareasca fotografiile respective pana la marimea la care sa para ca acestea se afla la "o distanta conversationala placuta". Cu cat imaginea era marita mai mult, deci mai mare, cu atat s-a presupus ca dorinta voluntarului de a fi cu femeia respectiva era mai mare. Totusi, cu cat a fost mai sigur un voluntar de ceea ce gandea o anumita femeie, cu atat mai atragatoare a gasit-o. Important de mentionat este si faptul ca rezultatele nu s-au datorat doar situatiilor in care voluntarii s-au ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro