Secretul Monicai Niculescu. Are acelasi om in spate de mai bine de zece ani. "Sunt norocoasa ca il am langa mine!"

Secretul Monicai Niculescu. Are acelasi om in spate de mai bine de zece ani.

Monica Niculescu este o prezenta mai discreta in lumea tenisului, dar in acelasi timp un personaj extrem de agreabil, cu un evident simt al umorului. Meciul Cehia - Romania se va relua azi, de la ora 13.00, scorul in acest moment fiind 1-1.

acum 97 luni (7 Feb 2016)

Monica a invins-o pe Petra Kvitova (nr. Monica Niculescu este o prezenta mai discreta in lumea tenisului, dar in acelasi timp un personaj extrem de agreabil, cu un evident simt al umorului.

Ea s-a nascut la Slatina, in 1987, dar pe cand avea sase ani parintii s-au mutat la Bucuresti. Ei au dat-o pe Monica la tenis, impreuna cu sora ei, Gabriela, care a abandonat insa treptat cariera sportiva. Cei doi au o relatie lonegiviva, Calin ocupandu-se de Monica din perioada junioratului. Sunt o persoana norocoasa sa am un om atat de priceput in preajma mea. Aproape tot ce mi-a spus el s-a adeverit", a spus Monica despre antrenorul ei. Monica a castigat doua turnee WTA si a incasat din tenis peste trei milioane de dolari.

Meciul Cehia - Romania se va relua azi, de la ora 13.00, scorul in acest moment fiind 1-1. Primul meci va fi cel dintre Simona Halep si Petra Kvitova, dupa care va urma Monica Niculescu - Karolina Pliskova. In caz de egalitate se va juca si dublu.

Rusia se face de ras la Moscova. E la un pas de eliminarea din Fed Cup ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro