Secretul lui Ilie Nastase. Singurul lui baiat a fost nascut de o copila de 13 ani

Secretul lui Ilie Nastase. Singurul lui baiat a fost nascut de o copila de 13 ani

Primul copil al lui Nastase este Nathalie, care acum are 40 de ani si a carei mama este prima sotie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost sotia romanului intre 1972 si 1980. Nicholas a fost luat de Ilie si Alexandra a doua zi dupa nastere si in contractul de adoptie nu a fost trecut clauza conform careia noii parinti trebuie sa pastreze legatura cu cei naturali, astfel ca urma acestora s-a pierdut in timp.

acum 91 luni (9 Dec 2016)

Primul copil al lui Nastase este Nathalie, care acum are 40 de ani si a carei mama este prima sotie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost sotia romanului intre 1972 si 1980.

Dupa divortul de aceasta, Ilie si-a refacut viata cu Alexandra King, un fotomodel american de succes in anii 1980. Intrucat toate incercarile acesteia de a ramane insarcinata au esuat, ea si Ilie au decis sa infieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adoptie si pe 1 iulie 1987 s-a nascut Nicholas. Mama naturala a acestuia era o pustoaica de 13 ani, din San Antonio, care ramasese insarcinata cu un coleg de scoala. Nicholas a fost luat de Ilie si Alexandra a doua zi dupa nastere si in contractul de adoptie nu a fost trecut clauza conform careia noii parinti trebuie sa pastreze legatura cu cei naturali, astfel ca urma acestora s-a pierdut in timp. Dezvaluirea ii apertine chiar lui Ilie Nastase, in cartea sa autobiografica scria de americanca Debbie Beckerman in 2006.

Chiar daca Nicholas nu este copilul natural al lui Ilie Nastase cei doi au avut mereu o relatie extraordinara, pastrata inclusiv dupa ce fostul tenismen si Alexandra s-au despartit, dupa zece ani de casnicie. Nicholas are acum 29 de ani si locuieste la New York, dar vine destul de des in Romania pentru a-l vedea pe Ilie. Mama naturala a acesteia este o femeie din Miami, care la vremea respectiva se apropia de 40 de ani si mai avea sapte copii, astfel ca nu-si mai permitea inca unul. Si de Charlotte, Ilie este foarte apropiat.

Dupa ce s-a despartit si de Alexandra, Ilie Nastase s-a casatorit cu Amalia Teodorescu. Amalia i-a daruit lui Ilie doua fete Alessia (13 ani) si Emma (10 ani). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro