Secretul jumarilor crocante, dezvaluit de o gospodina din Banat. Ce rol are berea in prepararea felului de mancare

Secretul jumarilor crocante, dezvaluit de o gospodina din Banat. Ce rol are berea in prepararea felului de mancare

Considerate delicatese de sezon, jumarile nu sunt, la prima vedere deloc, greu de preparat. Jumari din gusa de curcan O reteta speciala de jumari a prezentat Mircea Dinescu in emisiunea sa de pe TVR 1, Politica si Delicateturi.

acum 102 luni (4 Dec 2015)

Considerate delicatese de sezon, jumarile nu sunt, la prima vedere deloc, greu de preparat. "Am gustat jumari facute in multe feluri si trebuie sa va spun ca putine sunt asa cum trebuie sa fie, adica crocante, bine patrunse (sa nu fie crude la mijloc) si fara gust de arsura.

O reteta proprie are insa, tanti Paraschiva, o gospodina din Banat potrivit careia doi litri de bere turnati in cazanul cu jumari face ca acestea sa fie mai crocante. "La un cazan de aproximativ 50-60 de litri se pun doi litri de apa si dupa aceea se pune slanina. Berea le face sa fie mai crocante", a spus gospodina care foloseste reteta de ani de zile si nu dat niciodata gres.

Jumari din gusa de curcan

O reteta speciala de jumari a prezentat Mircea Dinescu in emisiunea sa de pe TVR 1, Politica si Delicateturi. In emisiunea in care poetul-bucatar l-a avut invitat pe Gabriel Cotabita a fost prezentata o reteta de jumari din gusa de curcan. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro