Secretul Isabellei Gullden, cea mai buna jucatoare a CSM-ului. De ce arunca atat de tare la poarta suedeza "tigroaicelor"

Secretul Isabellei Gullden, cea mai buna jucatoare a CSM-ului. De ce arunca atat de tare la poarta suedeza

CSM a castigat cu 30-25 mansa tur a duelului cu unguroaicele si a luat o optiune serioasa de calificare in Final Four-ul de Budapesta.

acum 84 luni (8 Apr 2017)

CSM a castigat cu 30-25 mansa tur a duelului cu unguroaicele si a luat o optiune serioasa de calificare in Final Four-ul de Budapesta. Gullden a reusit zece goluri, fiind cea mai buna jucatoare a meciului si a ajuns la 76 de reusite in acest sezon al Ligii Campionilor. Secretul acestora este insa forta fizica dezvoltata inca din copilarie.Isabella se trage dintr-o familie de sportivi, tatal si unchiul sau practicand luptele greco-romane.

De aceea, cand era mica, ea era nelipsita de la sala de lupte, practicand pentru scurt timp aceasta disciplina. Pana in 2011 a jucat la Savenhof, in Suedia, apoi a evoluat timp de patru ani la Viborg, in Danemarca, iar din 2015 este la CSM Bucuresti. Bella Gullden petrece si acum mult timp in sala de forta, fapt remarcat de toate jucatoarele CSM-ului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro