Secretul crimei neelucidate de 12 ani. Atacul mafiot cu cocktail Molotov in care au ars de vii doi tineri, iar unul a murit

Secretul crimei neelucidate de 12 ani. Atacul mafiot cu cocktail Molotov in care au ars de vii doi tineri, iar unul a murit

"Cel mai vechi dosar este din anul 2004, moartea victimei infractiunii de omor a fost violenta si s-a datorat starii toxico-septice consecutiva unor arsuri de gradul III, IV, pe 45 la suta din suprafata corporala, produse prin flacara, iar persoana vatamata de la tentativa de infractiunea de omor a suferit arsuri pe corp, produse prin flacara", a informat Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara. TRANS OIL BAIA IMPEX SRL Baia de Cris, judetul Hunedoara (a devenit asociat dupa incendierea in noaptea de 2/3 martie 2004 de catre autori neidentificati a statiei de carburanti soldata cu uciderea unei persoane, cauza aflata pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie).

acum 90 luni (18 Aug 2016)

Trei dosare care au ca obiect infractiunea de omor, cu autor necunoscut, se afla in prezent pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

"Cel mai vechi dosar este din anul 2004, moartea victimei infractiunii de omor a fost violenta si s-a datorat starii toxico-septice consecutiva unor arsuri de gradul III, IV, pe 45 la suta din suprafata corporala, produse prin flacara, iar persoana vatamata de la tentativa de infractiunea de omor a suferit arsuri pe corp, produse prin flacara", a informat Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Tineri arsi de vii

Atacul criminal a avut loc in dimineata de 2/3 martie 2004, in jurul orei 1:00, in localitatea Baia de Cris.

In incinta statiei de carburanti se aflau administratorul Traian Popovici (28 de ani), din localitatea Sanmartin, judetul Bihor, si vanzatorul, Cosmin Mut (23 de ani), din Tebea.

Reglare de conturi

La scurt timp dupa atac, au fost organizate filtre pe soselele din zona pentru depistarea autorilor, dar fara succes. Anchetatorii au constituit un cerc de suspecti si au urmarit pista unei reglari de conturi. Intr-o ancheta care viza traficul de tezaure sustrase din siturile aheologice din Muntii Orastiei, procurorii notau despre Iulian Ceia ca "este administrator al unei societati din Deva si asociat unic al S.C. TRANS OIL BAIA IMPEX SRL Baia de Cris, judetul Hunedoara (a devenit asociat dupa incendierea in noaptea de 2/3 martie 2004 de catre autori neidentificati a statiei de carburanti soldata cu uciderea unei persoane, cauza aflata pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie). In perioada 2002 - 2003 a indeplinit functia de referent la Camera Deputatilor, precum si pe aceea de angajat al VGB Bucuresti, imputernicit sa puna in executare contractele din punct de vedere tehnic (recuperator)", se arata inrechizitoriul dosarului comorilor dacice.

Statia de ben... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro