Secretul amenajarii unui magazin sau supermarket

Secretul amenajarii unui magazin sau supermarket

Rafturi de paine care sunt din lemn sau pal laminat si servesc la expunerea produselor de panificatie, brutarie si paine. Un magazin trebuie sa ofere o atmosfera placuta si de confort clientilor, sa respecte toate normele, cerintele si reglementarile de siguranta si sanatate, sa aiba un design armonios si sa fie condus de oameni care sa acorde atentie si respect angajatilor. Desigur pretul produselor este foarte important, concurenta este mare intre magazine, insa si felul in care se simte clientul, atmosfera trebuie sa fie una placuta si cat mai confortabila, iar designul interior si aranjarea sistemelor de depozitare pot avea un rol in stabilirea fluxului de circulatie al clientilor si determinarea acestora sa cumpere chiar mai multe produse decat si-au propus initial, inainte de a veni la cumparaturi.

acum 37 luni (6 Jun 2017)

Rafturi de paine care sunt din lemn sau pal laminat si servesc la expunerea produselor de panificatie, brutarie si paine. Modelele sunt diferite prin design si dimensiuni, se pot comanda in functie de zona sau spatiul unde trebuie sa fie amplasate. Pot fi din lemn si metal, cu polite si de tip dulap, din lemn cu usi batante din sticla.

Rafturi de legume-fructe care sunt elegante si au structura metalica pentru o mai buna rezistenta. Au modele si dimensiuni diferite, sunt intr-o gama de culori destul de vasta, au structuri care permit sustinerea lazilor cu fructe si legume. Astfel de rafturi trebuie sa fie prevazute si cu anumite accesorii: suport pentru pungi, grilaje pentru etichete si altele. Pe siturile online se pot vedea si achizitiona modele diferite de rafturi metalice pentru magazine, care sunt constructii practice, eficiente si durabile. Costul este destul de avantajos iar capacitatea de stocare mare.

Gondola sau raftul de mijloc face parte din categoria principalelor sisteme de depozitare din spatiile comerciale deoarece faciliteaza expunerea unei game mari de produse intr-un spatiu destul de limitat. Pentru un magazin mai mare sau in cazul unui supermarket sunt indicate o gama de accesorii care sunt o necesitate si nu trebuie sa lipseasca.

In supermarket-uri se gasesc de asemenea si vitrine frigorifice cu sticla glisanta si vitrine verticale cu usi din sticla cu balamale sau culisante, pentru o buna vizualizare a produselor de catre clienti.

Un magazin trebuie sa ofere o atmosfera placuta si de confort clientilor, sa respecte toate normele, cerintele si reglementarile de siguranta si sanatate, sa aiba un design armonios si sa fie condus de oameni care sa acorde atentie si respect angajatilor. Pentru alegerea categoriei de pret este bine sa se tina cont de nivelul de venit al populatiei din zona unde este amplasat magazinul. Comercializarea produselor de sez... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro