Secretele unui par sanatos. Ce trebuie sa faceti primavara pentru coafura perfecta

Secretele unui par sanatos. Ce trebuie sa faceti primavara pentru coafura perfecta

Despre cum trebuie sa ne ingrijim parul in acest anotimp ne spune hairstylistul aradean Mariana Catana, cu o experineta in coafura de peste 30 de ani. Totodata hairstylistul ne atrage atentia sa nu uitam ca parul are nevoie si de o alimentatie bogata in proteine, fructe si legume proaspete."Ajutate de sfatul unui stilist in a face o alegere buna a produselor pentru intretinerea parului, puteti indrazni sa va schimbati look-ul in ton cu aceasta primavara si veti atinge in final o armonie dintre imaginea si personalitatea dumneavoastra.

acum 86 luni (7 May 2017)

Despre cum trebuie sa ne ingrijim parul in acest anotimp ne spune hairstylistul aradean Mariana Catana, cu o experineta in coafura de peste 30 de ani. Din multitudinea de produse speciale pentru ingrijirea parului pe care le gasiti cu usurinta, pentru a alege produsul potrivit nu trebuie decat sa va cunoasteti bine natura parului. Sampoanele de plante si fructe cu microelemnte nutritive folosite o data pe saptamana, imbunatatesc conditia firului de par, intarindu-l si conferindu-i elasticitate si stralucire", spune Mariana Catana.

De asemenea, ea afirma ca, dupa samponare, parul trebuie ajutat cu tratamente de par, balsamuri si creme bogate in germeni de grau, care intra in profunzimea firelor de par uscate.

"Daca parul a fost obisnuit cu produse de styling (ceara, spuma, fixativ) sau alte chimicale (solutie permanenta) ajutati-l aplicand masti de regenerare fara clatire, pe baza de uleiuri.

Totodata hairstylistul ne atrage atentia sa nu uitam ca parul are nevoie si de o alimentatie bogata in proteine, fructe si legume proaspete."Ajutate de sfatul unui stilist in a face o alegere buna a produselor pentru intretinerea parului, puteti indrazni sa va schimbati look-ul in ton cu aceasta primavara si veti atinge in final o armonie dintre imaginea si personalitatea dumneavoastra. Arta de a aranja parul are ca rezultat o linie frumoasa, fantezista si cu aspect modern, in ton cu cea mai actuala moda", incheie Mariana Catana. Si parul alb se poate purta cu stil

Cum ne putem hidrata pielea cu creme si masti facute acasa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro