Secretele retetelor de primavara pentru siluete perfecte

Secretele retetelor de primavara pentru siluete perfecte

Supa rece de rosii Pentru preparare este nevoie de o jumatate de kilogram de rosii, trei linguri de seminte de floarea soarelui, o ceapa mica, doi catei de usturoi, sare neiodata, 100 ml de apa si o legatura de patrunjel. Rosii umplute cu migdale Pentru a pune in practica aceasta reteta, gospodinele preocupate de silueta au nevoie de patru rosii mari, 150 de grame de migdale hidratate, doi catei de usturoi, o ceapa alba, patru linguri de zeama de lamaie si o lingurita de sare de Himalaya.

acum 35 luni (3 May 2017)

Indiferent de vreme sau anotimp, silueta perfecta este preocuparea fiecarei femei. Iata mai jos cateva retete de primavara, usor de pregatit, dar foarte eficiente in lupta cu kilogramele in plus. Supa de salata verde Pentru prepararea a doua portii este nevoie de doua capatani mari de salata, patru catei de usturoi, patru oua, o legatura mare de marar, 200 ml de otet, sare si piper. Modul de preparare este foarte simplu: se pun la fiert doi litri de apa, iar in apa clocotita se adauga frunzele de salata. In timp ce frunzele se fierb, din cele patru oua se face o omleta, nu foarte pufoasa, care se taie si se adauga in oala cu apa clocotita. Se lasa la racit pret de cateva minute, iar apoi se serveste intr-un bol. Supa rece de rosii Pentru preparare este nevoie de o jumatate de kilogram de rosii, trei linguri de seminte de floarea soarelui, o ceapa mica, doi catei de usturoi, sare neiodata, 100 ml de apa si o legatura de patrunjel. Rosiile, alaturi de ceapa, usturoi si semintele de floarea soarelui se paseaza intr-un blender, ulterior adaugandu-se sarea si apa. Rosii umplute cu migdale Pentru a pune in practica aceasta reteta, gospodinele preocupate de silueta au nevoie de patru rosii mari, 150 de grame de migdale hidratate, doi catei de usturoi, o ceapa alba, patru linguri de zeama de lamaie si o lingurita de sare de Himalaya. Inainte de a fi folosite, migdalele trebuie tinute in apa pret de 12 ore, iar apoi decojite. Acestea se paseaza bine cu ajutorul unui robot de bucatarie, impreuna cu usturoiul , patrunjelul si sarea. Apoi li se taie capacul rosiilor si se curata de seminte. Modul de preparare este destul de simplu. Aveti nevoie doar de patru frunze de varza kale, doua banane, o para si o jumatate de pahar de apa. Toate ingredientele se amesteca in blender pret de 10 minute, rezultatul fiind un suc extrem de gustos si sanatos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro