Secretarul PSD care le-a batut obrazul colegilor de partid le cere din nou sa nu ignore strada: "Retrageti ordonantele"

Secretarul PSD care le-a batut obrazul colegilor de partid le cere din nou sa nu ignore strada:

Eu sunt in Germania acum, cu un contract, pentru ca am un proiect la Resita care are nevoie de capital, insa o sa revin acasa si o sa doresc sa fac ceva pentru tara mea. De aceea nu o sa gasim profesionisti in partide, de aceea nu gasim oameni capabili, care vor sa se implice, pentru ca acestia vad ca e un sistem in care valorile sunt inversate", spune fostul secretar PSD.

acum 56 luni (4 Feb 2017)

Fostul social democrat a declarat, pentru Adevarul, ca a primit mii de mesaje de felicitare, dupa ce si-a anuntat demisia, fapt care il face sa-si regandeasca pozitia.

"Nu m-am asteptat la o asemenea reactie si trebuie sa recunosc ca m-a facut sa-mi regandesc pozitia. Eram decis sa renunt la politica si sa nu ma mai implic in viata publica, insa toate aceste mesaje m-au facut sa ma gandesc mai bine. Nu stiu, nu cred ca ma voi mai inscrie in vreun partid politic, insa cred ca tara asta merita sa luptam pentru ea. Eu sunt in Germania acum, cu un contract, pentru ca am un proiect la Resita care are nevoie de capital, insa o sa revin acasa si o sa doresc sa fac ceva pentru tara mea.

Fostul secretar al PSD Resita spune ca aproape toate mesajele primite au fost de felicitare pentru gestul sau, insa a primit si cateva in care a fost injurat. Acesta sustine ca sunt si fosti colegi din PSD care ii impartasesc opinia si nu s-ar mira daca o sa mai apara demisii. Ei ma inteleg si nu mi-au reprosat nimic, poate doar ca nu i-am anuntat si pe ei inainte. Sunt sigur ca multi gandesc ca mine si probabil vor mai fi si altii care vor pleca. Ce ma deranjeaza nu este atat legatura dintre ordonanta si Dragnea, ci faptul ca opinia publica e calcata in picioare.

Resiteanul spera ca prin protestele strazii, sistemul politic din Romania sa se insanatoseasca. "Mi-as dori ca oamenii care striga in tara sa ajusteze sistemul. Si asta e reteta pe care merg toate partidele din Romania, nu doar Dragnea si PSD. De aceea nu o sa gasim profesionisti in partide, de aceea nu gasim oameni capabili, care vor sa se implice, pentru ca acestia vad ca e un sistem in care valorile sunt inversate", spune fostul secretar PSD.

Valentin Lupsa sustine cu tarie ca PSD trebuie sa renunte la masurile care au scos Romania in strada. Este o masura care nu isi are momentul acum si sper ca PSD sa invete din asta, sa guvern... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro