Secretarul general al PSD, Marian Neacsu: Am aflat ca Sorin Grindeanu va contesta excluderea din partid

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat ca filiala PSD Timis va fi condusa de presedintele executiv, Calin Dobra, ca si pana acum, pana la clarificarea situatiei generate de excluderea lui Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax. El a subliniat ca Grindeanu nu mai este membru PSD in urma deciziei CExN dar ca, in baza de date, el figureaza ca membru, inca, pentru ca in aceasta baza de date opereaza organizatia de baza si pana in acest moment nu a fost formalizata hotararea CExN de excludere, care a ajuns la Timisoara saptamana trecuta.

acum 68 luni (25 Jul 2017)

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat ca filiala PSD Timis va fi condusa de presedintele executiv, Calin Dobra, ca si pana acum, pana la clarificarea situatiei generate de excluderea lui Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

"Am acceptat, asa cum am acceptat si in perioada in care domnul Grindeanu era in postura de premier la Bucuresti, si am coordonat activitatea, tot asa am acceptat impreuna cu BEJ sa coordonez activitatea pana la clarificarea situatiei si asta din postura de presedinte executiv, exact cum am fost si pana acum", a mentionat si Dobra.

Neacsu a mai spus ca i s-a parut nepotrivit ca PSD Timis sa fie condusa de cineva din afara organizatiei, respectiv de la Arad, sau de un "presedinte de duminica".

"Unul dintre lucrurile care mi s-au parut total nepotrivite ar fi ca aici la Timisoara sa vina un presedinte din alta parte si cu atat mai putin de la Arad. Din aceasta perspectiva, in colaborare cu domnul Dobra, cu secretarul general al organizatiei am socotit ca domnul Andea poate sa ii ajute pentru a depasi momentul acesta, care trebuie sa recunosc ca admite un oarecare nivel de delicatete. Am realizat cu domnia sa ca cel mai mare inconvenient este ca, avand functia de secretar de stat la ministerul Educatiei, domnia sa ar fi un presedinte de duminica, ori noi nu ne dorim asa ceva la Timisoara", a adaugat Neacsu.

El a aratat ca a aflat in sedinta ca Sorin Grindeanu va contesta masura excluderii din PSD, mentionand ca pana la acest moment o astfel de contestatie nu a fost depusa la nivel central.

"Am aflat aici la Timisoara, nu am stiut, nu este inregistrata nicun fel de contestatie, aici am aflat de posiblitatea depunerii unei astfel de contestatii din partea domnului Grindeanu. (...) Pe domnul Dragnea si pe noi, din conducere, ne preocupa ca la Timisaora sa fie liniste, organizatia sa functioneze, si oamenii sa-si recapete increderea in organizatie si in PSD", a mai spus Neacsu.

Se... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro