Secretarul american de stat, Rex Tillerson, lauda Romania pentru progresele in sprijinirea statului de drept: "Un model in regiune"

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, lauda Romania pentru progresele in sprijinirea statului de drept:

Potrivit unui comunicat remis de Adminsitratia Prezidentiala de la Bucuresti, la intalnirea de astazi dintre presedintele Klaus Iohannis si secretarul american de stat, Rex Tillerson, cei doi au discutat despre cele mai relevante dimensiuni ale Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA.

acum 42 luni (10 Jun 2017)

Potrivit unui comunicat remis de Adminsitratia Prezidentiala de la Bucuresti, la intalnirea de astazi dintre presedintele Klaus Iohannis si secretarul american de stat, Rex Tillerson, cei doi au discutat despre cele mai relevante dimensiuni ale Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA. "Una dintre prioritatile-cheie pentru politica externa a Romaniei ramane intarirea relatiei transatlantice, fiind un stat care este dedicat in egala masura proiectului european, cat si Parteneriatului Strategic cu SUA", a declarat presedintele Iohannis la intalnirea cu secretarul de stat, potrivit comunicatului Adminstratiei Prezidentiale. Din acelasi comunicat reiese si aprecierea aratata de Rex Tillerson statului roman pentru soliditatea aratata in parteneriatul strategic, dar si pentru actiunile pe plan intern, in combaterea coruptiei si consolidarea statului de drept, Romania putand fi chiar considerata un exemplu in regiune. De asemenea, secretarul de stat Tillerson a exprimat aprecierea deosebita pentru progresele semnificative inregistrate de Romania in lupta anticoruptie si in sprijinul statului de drept, putand fi considerat un model in regiune.

Klaus Iohannis s-a intalnit vineri cu secretarul american de stat Rex Tillerson in cadrul vizitei pe care presedinte roman a efectuat-o in Statele Unite in perioada 5 - 9 iunie, care s-a incheiat cu primirea la Casa Alba a presedintelui Iohannis de catre Donald Trump ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro