Secrele relatiei perfecte. Care sunt tehnicile care garanteaza o viata de cuplu plina de dragoste si armonie

Secrele relatiei perfecte. Care sunt tehnicile care garanteaza o viata de cuplu plina de dragoste si armonie

Asteptarile oamenilor privind relatiile sunt stabilite de standardele sociale si media de la Hollywood, modificandu-le perceptiile asupra realitatii. Nu se razbuna unul pe altul Atunci cand partenerul sau partenera de viata face un lucru pe care tu nu ti-l doresti, nu este in regula sa incerci sa te razbuni si sa faci si tu acelasi gest.

acum 74 luni (21 Jul 2016)

Asteptarile oamenilor privind relatiile sunt stabilite de standardele sociale si media de la Hollywood, modificandu-le perceptiile asupra realitatii. Conform blogerului Raquel Harbin, exista cateva lucruri pe care cuplurile fericite le fac diferit fata de majoritatea celorlalte care esueaza de cele mai multe ori din diverse motive.

Nu se razbuna unul pe altul

Atunci cand partenerul sau partenera de viata face un lucru pe care tu nu ti-l doresti, nu este in regula sa incerci sa te razbuni si sa faci si tu acelasi gest. Acest fel de comportament poate fi acceptat la varste mai mici, prin liceu, prin simplul fapt ca nu esti suficient de matur sa stii ce e mai bine pentru o relatie de lunga durata. Nimeni nu este perfect, dar exista intotdeauna loc de mai bine, pentru toti.

Oamenii care au relatii bazate pe fericire pot recunoaste atunci cand au gresit, in loc sa dea vina pe celelalte persoane atunci cand apare o problema.

Nu se cearta si se impaca in fiecare saptamana

Dupa o perioada lunga de timp in care te certi si te impaci de cincisprezece sau saisprezece ori cu persoana iubita te intrebi unde duce aceasta relatie.

Stiu ca dragostea nu e de ajuns

Ideea de dragoste bazata pe sinceritate si respect e tot ce iti poti dori. Sa iti dovedesti sentimentele prin confesiuni si mesaje, prin plansete si rugaminti nu este de ajuns.

Apreciaza ceea ce au

Cuplurile fericite nu se concentreaza numai pe lucrurile pe care nu le au si pe care si le doresc. Ei se simt multumiti cu ceea ce au si mai ales cu persoana pe care au ales-o sa le fie alaturi de-a lungul vietii. Ei nu au nevoie sa fie cu altcineva chiar si atunci cand au probleme de cuplu.

Respect reciproc

Respectul este definit ca un semntiment de admiratie profunda pentru cineva sau ceva demons... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro