Secara, avertisment pentru Dragnea: "Dupa modelul Pandele, Firea ar putea sacrifica Bucurestiul pe altarul cumetriilor de afaceri si de partid"

Secara, avertisment pentru Dragnea:

Florin Secara i-a comunicat liderului PSD ca dupa modelul primarului de Voluntari, Florentin Pandele, Gabriela Firea ar putea "sa sacrifice Capitala pe altarul cumetriilor de afaceri si de partid".

acum 97 luni (17 Mar 2016)

Candidatul PNL la primaria Voluntari, Florin Secara, i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in ajunul desemnarii candidatului PSD la Capitala. Florin Secara i-a comunicat liderului PSD ca dupa modelul primarului de Voluntari, Florentin Pandele, Gabriela Firea ar putea "sa sacrifice Capitala pe altarul cumetriilor de afaceri si de partid".

"Va scriu pentru ca maine Partidul Social Democrat ar putea lua o decizie catastrofala, care ar putea pune in pericol viitorul a doua milioane de romani si care jigneste inteligenta locuitorilor Municipiului Bucuresti. Cand spun acest lucru, ma gandesc ca ati putea decide exportul unui model depasit si periculos de administratie, patentat de primarul PSD al orasului Voluntari, Florentin Pandele, catre capitala Romaniei, prin desemnarea sotiei acestuia, doamna Gabriela Firea, ca si candidat PSD la Primaria Bucuresti. Daca ar fi sa descriu cea ce se intampla in Voluntari, v-as invita sa va imaginati o panza de paianjen tesuta deasupra acestui oras pe care grupuri construite in jurul unui lider autoritar isi proiecteaza interesele. Este o urzeala nesanatoasa, in care nevoile comunitatii sunt sacrificate pe altarul cumetriilor de afaceri si de partid. Conductele cu bani publici care traverseaza orasul Voluntari au ramificatii subterane si pierderi mari. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro