Sebastian Ghita sustine ca, inainte de Tony Blair, in Romania a fost invitat Bill Clinton, contra sumei de 500.000 de dolari

Este bine cunoscut in toată lumea că foști șefi de stat și foști șefi de guvern, mai ales cei cu experiență, vin și incearcă să ajute, să țină conferințe, să aducă informație in multe alte țări", a spus Sebastian Ghiță.

acum 92 luni (9 Sep 2016)

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, joi, că nu doar Tony Blair, ci și alți oficiali occidentali au fost aduși la conferințe in Romania, contra unor sume de bani, informează Agerpres.

Prezent joi la sediul Inaltei Curți de Casație și Justiție, Sebastian Ghiță a fost intrebat de jurnaliști despre implicarea sa in aducerea fostului premier britanic Tony Blair in Romania.

"In 2005, o fundație, impreună cu mai mulți sponsori, printre care o firmă din IT — Omnilogic, l-a invitat cu 500.000 de dolari pe Bill Clinton. Ceea ce s-a intamplat atunci a fost că sute de șefi de instituții din Romania au mers la acel eveniment gratuit. Ulterior, Omnilogic a incheiat sute de contracte cu instituțiile unde acei oameni erau șefi și implicit cu acei șefi. Ieri, jurnaliști de la 'The Sun' au venit special să imi ia mie și altora un interviu despre această situație, care i-a uimit, i-a frapat. Este bine cunoscut in toată lumea că foști șefi de stat și foști șefi de guvern, mai ales cei cu experiență, vin și incearcă să ajute, să țină conferințe, să aducă informație in multe alte țări", a spus Sebastian Ghiță. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro