Sebastian Ghita: "E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga. Toti cei cu probleme trebuie suspendati din PSD"

Sebastian Ghita:

"Victor Ponta este deja un lider politic puternic si cu experienta, conduce cel mai mare partid, este Prim Ministru si pana acum a avut in viata victorii si infrangeri.De astazi, Victor Ponta are o misiune extrem de grea.

acum 100 luni (27 Nov 2014)

"Victor Ponta este deja un lider politic puternic si cu experienta, conduce cel mai mare partid, este Prim Ministru si pana acum a avut in viata victorii si infrangeri.De astazi, Victor Ponta are o misiune extrem de grea. Pentru ca acesta a fost sensul votului oamenilor din alegerile prezidentiale, indiferent de turul de scrutin.

Romanii nu i-au 'acordat' o vacanta de 10 ani la Cotroceni lui Victor Ponta, ci i-au dat de munca in continuare la Guvern.

Trebuie sa arate ca au un raspuns la acuzatiile de comunism, coruptie si ineficienta.

Trebuie sa ne rupem de cei 25 de ani de dupa Revolutie", se arata in comunicatul semnat de Sebastian Ghita.

Citeste si:

UPDATE Sova, Geoana si Vanghelie au fost exclusi din PSD. Baietii astia, Ponta si Dragnea, le e frica de Congres; Ponta: Nu ma tem de o rupere a partidului

Social-democratii s-au reunit, joi, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) si, dupa o sedinta care a durat mai bine de sase ore, au votat sa-i excluda din partid pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova. Primul care a iesit de la intalnire a fost Vanghelie, care s-a dezlantuit la adresa tandemului Victor Ponta- Liviu Dragnea. Presedintele PSD, Victor Ponta, nu a reusit sa explice clar de ce s-a ajuns al excluderi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro