Sebastian Ghita, declaratii la Romania TV: Procurorul Onea s-a autoincriminat

Sebastian Ghita, declaratii la Romania TV: Procurorul Onea s-a autoincriminat

Iata principalele declaratii ale facute de Sebastian Ghita in interventia de la Romania Tv, potrivit dcnews.ro: "Am urmarit coferinta de presa a domnului Onea. Eu ma intreb daca ei cred ca vor scapa cu un comunicat de presa" - "Acel denunt e facut de un cetatean despre care am aflat si care ar putea fi din nou pus sa dea o proba pentru a fi expertizat. Dezvaluirile lui Vlad Cosma arata ca, din punctul sau de vedere, procurorii DNA Ploiesti ar fi incercat sa planteze, cu ajutorul lui, probe intr-un dosar ce ii vizeaza pe Sebastian Ghita si pe Victor Ponta - probe pe care insusi Ghita si le-a asumat, fiind vorba de inscrisuri olografe ale acestuia.

acum 31 luni (12 Feb 2018)

Iata principalele declaratii ale facute de Sebastian Ghita in interventia de la Romania Tv, potrivit dcnews.ro:

"Am urmarit coferinta de presa a domnului Onea. A admis ca vocea de pe inregistrari este vocea dansului. Intr-un acces de furie ne-a spus tuturor ca ceea ce a semnat si a trimis judecatorilor, nu apartine unui cetatean din Moldova. Nu numai ca acele tabele sunt false, dar principala legatura dintre aceste documente si persoana mea sau Victor Ponta, este facuta pe baza acelei scrisori falsificate. Nimic altceva din acel dosar nu ne spune ca ar fi ceva legat de campania lui Ponta. Eu ma intreb daca ei cred ca vor scapa cu un comunicat de presa"

- "Acel denunt e facut de un cetatean despre care am aflat si care ar putea fi din nou pus sa dea o proba pentru a fi expertizat. Nu e vreun martor sub acoperire, este un fals de identitate. Nu mai este loc de intors. Fumigena cu 'am fost santajati' nu ii absolva de vreo vina. El ii povestea de dimineata pana seara aceste lucruri Andreei Cosma. Nu a crezut nimeni ca acest om poate face aceste falsuri. Nici eu n-am crezut ca domnul Onea iese si se da in vileag, asa cum a spus in conferinta de presa"

- "Eu ma intreb cum a reusit Onea azi sa mai iasa in fata oamenilor.

- "Am demarat proceduri pentru a prezenta judecatorilor sarbi adevarul despre acele probe fabricate, pe baza carora am primit mandat de arestare si cerere de extradare. Nu-mi va fi greu sa probez ca nu exista acest cetatean. Voi folosi si declaratia lui Onea care spune ca documentele nu i le-a dat Serghei Petrus, ci Vlad Cosma,"

- "Exista deja o decizie a ICCJ care spune ca probele obtinute ilegal in alte dosare, trebuie excluse. Toate aceste declaratii de martor cu identitate protejate, trebuie luate si folosind mijloace audio-video.

"Doamna Kovesi e departe de a fi o sefa de institutie. Era mandra de el, cred ca era feric... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro