Sebastian Ghita: "Am sa ma concentrez pe legatura cu Florian Coldea, am fost in concediu cu el in Seychelles. Dan Andronic poate confirma"

Sebastian Ghita:

Sebastian Ghita sustine in cel mai recent episod al dezvalurilor sale, cel de-al saptelea, ca face acest lucru "pentru ca deja lucrurile avanseaza galopant spre un fel de teroare careia nimeni nu-i va mai putea rezista." Atunci a stat de vorba la imbarcare in avion si cu mine si cu Coldea. (Sursa foto: RTV.net) "Rezultatul celor 10 ani de frica si teroare au fost aducerea lui Iohannis la putere impreuna cu tehnocratii lui Ciolos de la Bruxelles.

acum 45 luni (11 Jan 2017)

Sebastian Ghita sustine in cel mai recent episod al dezvalurilor sale, cel de-al saptelea, ca face acest lucru "pentru ca deja lucrurile avanseaza galopant spre un fel de teroare careia nimeni nu-i va mai putea rezista." In ultima aparitie v-am prezentat mai multe date despre relatiile cu Coldea si Kovesi. Era inainte de congresul PSD si am hotarat sa mergem intr-o vacanta, int-o insula exotica. Am stat impreuna si se poate verifica usor, la Hilton Seychelles SPA. Am stat 10 zile si imi aduc aminte ca il rugam sa-l ajute pe Ponta sa castige alegerile PSD, insa Coldea imi spunea ca Basescu nu-l vrea pe Ponta. "Andronic poate confirma"

Sebastian Ghita sustine ca Dan Andornic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, cel care a candidat pentru un pot de parlamentar de Giurgiu, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pote confima dezvaluirile sale.

"Dan Andronic de la EVZ poate sa confirme ca ne-am intersectat la intoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorba la imbarcare in avion si cu mine si cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic si desi, avea bilet la business, s-a dus la clasa economic. Sustine ca a fost cu Dancu in Toscana

Sebastian Ghita sustine ca a fost in octombrie 2012 cu Vasile Dancu si cumnatul sau, Cristi Anastasescu intr-o vila din Toscana. "Iata si un document de la acea vila cu numele noastre tiparit pe acel document. (Sursa foto: RTV.net)

Fotografia de la Disneyland

"Am mai fost si in o 2012 in vacanta. I-am spus la un moment dat domnului Coldea ca au trecut multti ani de cand conduce romania si e distrus capitalul romanesc. I-am spus ca nu avem autostrazi ca am predat Romania.", a spus Ghita in cea mai recenta filmare difuzata de Romania TV.

El a mai prezentat si o fotografie, in care sustine ca este sotia sa si sotia generalului Florian Coldea. (Sursa foto: RTV.net)

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro