SEA HERO QUEST.Ce ministru al cabinetului Ciolos s-a visat marinar ca Basescu

SEA HERO QUEST.Ce ministru al cabinetului Ciolos s-a visat marinar ca Basescu

In organizatii si companii poti cere ajutorul si celor din exterior si celor cu care ai legaturi si cu care esti prieten', a spus Bostan, citat de Agerpres. Ne vom descurca si cu piratii si cu ghetarii si cu ceata si vreau sa transmit un mesaj.

acum 69 luni (5 May 2016)

Prezent la lansarea jocului Sea Hero Quest, dedicat dispozitivelor mobile, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a declarat ca de copil a visat sa se faca marinar. 'Eu de mic copil am visat sa fiu marinar si cu atat mai mult am vrut sa fiu azi aici cand se lanseaza acest joc (Sea Hero Quest n.r.). Ca student la management si ca practician in domeniul managementului strategic am dezvoltat un concept de decizie bazat pe modelul capitanului de vas. Modelul capitanului de vas este foarte folosit in managementul strategic si este un foarte bun instrument de ghidaj. De obicei calatoresti singur si cei care te pot ajuta sunt la mare distanta. In organizatii si companii poti cere ajutorul si celor din exterior si celor cu care ai legaturi si cu care esti prieten', a spus Bostan, citat de Agerpres.

'De aceea suntem azi aici (la lansarea jocului Sea Hero Quest n.r.) langa aceasta companie mare (Telekom n.r.) ca reprezentanti ai Guvernului, sa sustinem astfel de initiative laudabile. Forta economiei private si forta corporatiilor poate fi folosita si este folosita si aduce un aport semnificativ cetatenilor. Ne vom descurca si cu piratii si cu ghetarii si cu ceata si vreau sa transmit un mesaj. Stim foarte bine ce avem de facut si avem lucrurile extrem de bine stabilite si pas cu pas in fiecare saptamana mai rezolvam cate o problema a cetatenilor, a intregii societati. Invit pe toata lumea sa joace acest joc, sa pornim intr-o misiune reala de salvare a istoriei, a amintirilor, a lucrurilor bune facute si in final sa salvam si creierul', a mai afirmat ministrul Comunicatiilor. Citeste si:

+MESAJ IMPORTANT de la BARACK OBAMA catre KLAUS IOHANNIS. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro