Se trezeste la ora 5, in fiecare dimineata: Naoko, uimitoarea PAPUSA Barbie JAPONEZA. E umana | GALERIE FOTO

Se trezeste la ora 5, in fiecare dimineata: Naoko, uimitoarea PAPUSA Barbie JAPONEZA. E umana | GALERIE FOTO

Problema identitatii sexuale Naoko se trezeste la ora 5 in fiecare dimineata, petrece cel putin doua ore pentru aplicarea genelor false, a extensiilor de par false, a straturilor de fond de ten si alte produse de machiaj, in incercarea de a arata ca o papusa Barbie, sau ca un personaj de desen animat japonez.

acum 71 luni (15 Sep 2014)

Inca din 2010 s-a raportat ca un numar din ce in ce mai mare de femei japoneze aspira sa arate ca papusi, imbratisand feminitatea si sexualitatea de la varste foarte mici.

Naoko Kamijyo, o tanara de 20 ani de nationalitate japoneza, a declarat la un moment dat pentru New York Times: "Nu sunt o mare frumusete, dar imi place sa ma machiez.

Problema identitatii sexuale

Naoko se trezeste la ora 5 in fiecare dimineata, petrece cel putin doua ore pentru aplicarea genelor false, a extensiilor de par false, a straturilor de fond de ten si alte produse de machiaj, in incercarea de a arata ca o papusa Barbie, sau ca un personaj de desen animat japonez. "Propaganda sexuala care tinteste copiii este raspandita in toata industria modei, de la reviste de moda, pana la magazine de imbracaminte. Haine pentru fete de pana la 6 ani ajung produse ce sexualizeaza copiii, scotand in evidenta anumite parti ale corpului, stramtand hainele in talie sau imprimand pe ele mesaje ori imagini sugestive", adauga specialistii. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro