Se reface Giulestiul: cati bani va investi Guvernul in arena Rapidului si cat vor dura lucrarile

Se reface Giulestiul: cati bani va investi Guvernul in arena Rapidului si cat vor dura lucrarile

Complexul va beneficia si de spatii de cazare pentru sportivi (28 de locuri), spatii administrative, spatii dedicate publicului (magazine, zona food) si locuri pentru persoane cu dizabilitati (70 de locuri) ?Complexul va beneficia de spatii pentru mass-media (boxa presa, sala de conferinte, zona de flash interviu etc.) si spatii pentru VIP.

acum 52 luni (12 Apr 2018)

"In sedinta de astazi adoptam in perspectiva Euro 2020 si Hotararea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti "Valentin Stanescu".

Stadionul "Giulesti" Valentin Stanescu are o capacitate propusa de 14.000 de locuri, posibil 14.500 de locuri dupa proiectare, valoarea estimata in studiul de fezabilitate fiind de 26.049.694 de euro. Suprafata de joc va avea o lungime de 105 m si o latime de 68 m si este prevazuta cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna. Complexul va beneficia si de spatii de cazare pentru sportivi (28 de locuri), spatii administrative, spatii dedicate publicului (magazine, zona food) si locuri pentru persoane cu dizabilitati (70 de locuri) ?Complexul va beneficia de spatii pentru mass-media (boxa presa, sala de conferinte, zona de flash interviu etc.) si spatii pentru VIP.

Turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 va marca aniversarea a 60 de ani de la prima editie a competitiei si se va desfasura in 12 orase europene, intre care si Bucurestiul, care va gazdui trei meciuri din Grupa C si o partida din optimile de finala.

Una dintre conditiile asumate de catre Guvernul Romaniei, prin dosarul de candidatura depus la sediul UEFA, in 26 aprilie 2014, a fost aceea de a asigura, inaintea fiecarui meci, pentru fiecare dintre cele opt echipe participante, cate o facilitate de antrenament diferita de stadionul oficial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro