Se razbuna Ponta? SURSE: Tarom refuza sa-i inchirieze lui Iohannis o aeronava pentru Consiliul European

Se razbuna Ponta? SURSE: Tarom refuza sa-i inchirieze lui Iohannis o aeronava pentru Consiliul European

UPDATE Tarom: Nu dispunem de aeronava pentru zborul special Bucuresti-Bruxelles din 25-26 iunie Reprezentantii Tarom au precizat ulterior, pentru "Adevarul", ca au transmis Administratiei Prezidentiale ca nu dispun de o aeronava pentru operarea unei curse oficiale cu destinatia Bruxelles, in perioada 25-26 iunie, si ca acest lucru ar presupune anularea sau intarzierea unor curse regulate si charter, dar si plata unor despagubiri catre pasageri.

acum 99 luni (16 Jun 2015)

UPDATE Tarom: Nu dispunem de aeronava pentru zborul special Bucuresti-Bruxelles din 25-26 iunie

Reprezentantii Tarom au precizat ulterior, pentru "Adevarul", ca au transmis Administratiei Prezidentiale ca nu dispun de o aeronava pentru operarea unei curse oficiale cu destinatia Bruxelles, in perioada 25-26 iunie, si ca acest lucru ar presupune anularea sau intarzierea unor curse regulate si charter, dar si plata unor despagubiri catre pasageri.

"Dupa primirea mesajului de la Administratia Prezidentiala, prin care era solicitata o aeronava de minimum 70 de locuri pentru operarea unei curse oficiale cu destinatia Bruxelles in perioada 25-26 iunie anul curent, s-a analizat disponibilitatea si s-a ajuns la concluzia ca nu dispunem de aeronava pentru zborul special OTP-BRU-OTP din 25-26 iunie 2015, deoarece acest lucru ar fi presupus sa anulam sau sa intarziem curse regulate si charter.

"Trebuie sa mentionam ca, in perioada actuala (sezon vara 2015), programul de curse regulate si charter TAROM foloseste la maxim capacitatea de transport a companiei si orice solicitare noua implica pierderi financiare daca modificam programul operational planificat", se mai arata in raspunsul Tarom. Reprezentantii operatorului aerian arata ca vineri, 12 iunie 2015, a fost informat telefonic Departamentul Managementul Resurselor al Administratiei Prezidentiale cu privire la imposibilitatea operarii de catre TAROM a zborului oficial solicitat de catre Presedintia Romaniei. Recent, compania TAROM a pus la dispozitia Administratiei Prezidentiale o aeronava pentru deplasarea domnului Presedinte Klaus Iohannis in vizita oficiala pe care a efectuat-o in Croatia", mai arata reprezentantii operatorului aerian de stat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro