Se opreste apa in Agigea

Lucrarile executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrari "Extinderea si reabilitarea retelei de apa potabila si de canalizare si o statie de pompare ape uzate noua - localitatea AGIGEA", in valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigura o cofinantare de 2,73 milioane lei.

acum 80 luni (21 Apr 2015)

Pentru executarea unor lucrari de racordare a retelei nou-montate la sistemul centralizat de distributie, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei in mai multe zone din localitatea Agigea, miercuri, 22 aprilie 2015, in intervalul 0.00 - 14.00. Lucrarile executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrari "Extinderea si reabilitarea retelei de apa potabila si de canalizare si o statie de pompare ape uzate noua - localitatea AGIGEA", in valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigura o cofinantare de 2,73 milioane lei.

In cadrul acestui proiect, reteaua de apa a fost reabilitata pe o lungime de 2,7 km si extinsa cu 6,08 km. Proiectul mai cuprinde si realizarea unei statii de pompare noi in zona de est a localitatii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro