Se intampla in Romania. Sediul unei PRIMARII, scos la LICITATIE pentru datorii

Se intampla in Romania. Sediul unei PRIMARII, scos la LICITATIE pentru datorii

"O firma din Oradea a lucrat la terenul de sport din Livezile. Primarul este foarte suparat ca nu reuseste sa scape de aceasta datorie si spera ca va primi ajutor de la Guvern pentru a rezolva aceasta problema.

acum 70 luni (31 Aug 2014)

"O firma din Oradea a lucrat la terenul de sport din Livezile. Am avut de platit 4 miliarde de lei vechi si nu am reusit sa platim decat o parte din acesti bani. Mai avem de dat 3,5 miliarde de lei dar nu avem acesti bani. La fiecare trei luni platim 780 de milioane de lei vechi", a explicat primarul comunei Livezile, Traian Simionca, scrie Bistriteanul.ro.

Primarul este foarte suparat ca nu reuseste sa scape de aceasta datorie si spera ca va primi ajutor de la Guvern pentru a rezolva aceasta problema.

"Le-am dat o casa de protocol sa o scoata la licitatie dar nu au reusit sa o vanda. S-a cerut 800.000 de lei pentru acea cladire dar nu a fost nimeni interesat sa o cumpere", a mai explicat primarul. Astfel, sediul Primariei Livezile a fost scos la licitatie pentru suma de 3,6 miliarde de lei. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro